тоді давайте подивимося, якщо ви опинитеся зі мною:
я піднімався перерву rail заздалегідь і драйвера хочу щоб надати 65mm3 до 5500 об / хв, час вприскування не з'? потрібно rifarli чому? в карту вже? i
65mm3, які служать.
ці результати моїх обчислень у відповідності з новими часу уприскування:
лист exel.jpg
графіка anticipo.jpg
В цей момент я трохи втрачаю в тому сенсі, що якщо ін'єкції тепер триває 48? при 5500 оборотів в хвилину означає, що до 29? оригінальні, я повинен додати ще
19? заздалегідь?
я не хотів би йти, off topic, не, я підходжу turbo орі, у мене термін впускних і випускних клапанів розтягуються і, крім того, 1.3 mjet від оригіналу впроваджує зупиняється в 45 мм3.
термін служби ? - 27 градусів з, можливо, оригінальні
і навіть підняттям клапанів, не ? найоригінальніший (закриваю ot)
По-моєму в 70cv, для досягнення цих ін'єкцій, починати слід замінити насос високого тиску і форсунки з тих 90cv....
допоможіть мені зрозуміти, як ви обчислити тривалість в градусах?
я moltiplico термін у Сша за 0.000006, що має бути певна кількість, щоб число оборотів двигуна
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
так, але справа не ? це, по-вашому ? правильно мої міркування або, як я повинен рухатися?
йдуть розширені осей карти драйвер?
Я згоден, для насоса, хоча, в залежності від мети, яку ви хочете досягти, не працює інтернет, безпосередньо, що 90cv....
Що стосується форсунок, згадав, вони ж розпилювачі... (ми багато ot)