Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 80

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Я спробував зробити деякі зміни на підставі того, що я зрозумів з різних обговорень, я використовував тільки драйвер ecm t не coplicarmi життя занадто багато. Я вірю в деякі критики.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 09-01-2014 до 22:49

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    привіт gpoint я не хочу, щоб самовпевнено я професор, але ви говорите, що ця карта гавкіт зроблений він платні, що робить цю роботу я бачачи карти торкніться думаю, що lehai зроблені ви, я поясню краще, там і карту так само, як і покласти, що я впевнений, що картина стає для тебе, як ялинку з якоюсь індикатор горить

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    привіт gpoint я не хочу, щоб самовпевнено я професор, але ви говорите, що ця карта гавкіт зроблений він платні, що робить цю роботу я бачачи карти торкніться думаю, що lehai зроблені ви, я поясню краще, там і карту так само, як і покласти, що я впевнений, що картина стає для тебе, як ялинку з якоюсь індикатор горить
    Привіт, мишко, я зрозумів, я абсолютно не приймаю. Тим не менш, я зрозумів, що карту ви маєте на увазі, що в пості № 21 я зробив це сам, з нуля "883.726 TEST01.zip", а не той, який я вставив на початку обговорення мені, і я була готова "професіонал" навпаки "нібито професіонал".
    У будь-якому випадку я б також цікаво з'ясувати, де я помилився, навіть для особистого задоволення

PS Марк не volermene навіть ти, але ті, H-удар в око Звичайно, жарт, без образ.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    Нічого, h модно miriferisco до 1

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    Нічого, h модно miriferisco до 1
    Карти в пості N? 1 не я зробив, я, я ? була зроблена в 2009\2010, коли я взяв машину, і ? був до деякої gg тому. В кожному разі, ніколи не мала жодна контрольна лампа горить, я можу assicurartelo.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви там ще не.....у частині карти, педаль де, однак, можна було попросити більше за інших ? дякую....
    lim пара....ви можете відправитися в moddare від 1250 1500 об / хв з кроком, схожі на карту "тест", але після 2500 оборотів можна розмежувати також 30-35% більше...не f? нічого..
    карту нм>iq(кількості? дизельне паливо, впрыснутое) не треба його змінити, щоб те, що ви хочете витягнути ви з вашого двигуна...
    насправді, і сходження, щоб дати вам 100mm3 дизель...ти вимагати менше від педалі....429,5 Нм=85,9mm3 приблизно...і в будь-якому випадку ти обмежений iq найнижчий з інших карт....і перші з усіх карт лямбда.....
    час вприскування по-моєму ви зовсім в сторону...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ви там ще не.....у частині карти, педаль де, однак, можна було попросити більше за інших ? дякую....
    lim пара....ви можете відправитися в moddare від 1250 1500 об / хв з кроком, схожі на карту "тест", але після 2500 оборотів можна розмежувати також 30-35% більше...не f? нічого..
    карту нм>iq(кількості? дизельне паливо, впрыснутое) не треба його змінити, щоб те, що ви хочете витягнути ви з вашого двигуна...
    насправді, і сходження, щоб дати вам 100mm3 дизель...ти вимагати менше від педалі....429,5 Нм=85,9mm3 приблизно...і в будь-якому випадку ти обмежений iq найнижчий з інших карт....і перші з усіх карт лямбда.....
    час вприскування по-моєму ви зовсім в сторону...
    Спасибі монро за критику, насправді це був тест, чому? мені не зрозумілі деякі відносини. Серед кількості? паливо впорскується і пара запитом c'? фіксований коефіцієнт? У сенсі, де я писав 429,5 Нм=85,9mm3, щоб отримати ці нм обслуговує близько 86mm3 дизель? Час вприскування я намагався зробити відносини між східцями, присутні, але, можливо, я не правильно розумію сенс, що і в інших дискусіях. Я думав, що протягнути час, значить пі? дизель.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    впевнений, що протягнути час, значить, ще й дизель....а насправді я не кажу, ніде не навпаки..я тільки сказав, що мені ти з дороги, із зміною часу...
    для iq і крутний момент, якщо ви подивитеся на карту, нм>iq ви побачите, що для 500nm вживають(теоретично) 100mm3 дизельного палива...
    тому, 1mm3 дизельного палива у 5нм момент...
    повторюю ? розрахунок теоретичний, чому? не враховує момент внутрішнього опору двигуна і так далі...
    але пу? бути прийняті для подальшої лінії логіки "все одно редагувати"...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    впевнений, що протягнути час, значить, ще й дизель....а насправді я не кажу, ніде не навпаки..я тільки сказав, що мені ти з дороги, із зміною часу...
    для iq і крутний момент, якщо ви подивитеся на карту, нм>iq ви побачите, що для 500nm вживають(теоретично) 100mm3 дизельного палива...
    тому, 1mm3 дизельного палива у 5нм момент...
    повторюю ? розрахунок теоретичний, чому? не враховує момент внутрішнього опору двигуна і так далі...
    але пу? бути прийняті для подальшої лінії логіки "все одно редагувати"...
    Тому, якщо я розумію, з допомогою базової карти можна побачити збільшення виправлені. В моєму випадку ви маєте на увазі, що я неправий, чому? в основі моєї карті педалі кроком, який я дав, як в карту дизель, що час приведе мене до значення pi? вище, ніж те, що насправді потрібно?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    але в чому? базові карти? може бути, ви маєте на увазі нм>iq?? якщо ви вважаєте, він не зрозумів навіть логіки роботи ecu...все починається із запиту в парі, що ви робите з педаллю і відносної карту....через різні інші карти і коригування ecu v? вибирають собі кількість палива потрібне для тебе, щоб мати дату, крутний момент і потужність....
    потім карту нм>iq використовується ебу, щоб перетворити значення в парі в дизель-потім йти і вибирати кількість дизельного палива, яке згідно вводити в карту час...

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •