Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 58

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви повинні працювати на його вихідний файл, що ти виклав разом з змінено, і його оригінал? якщо ви працюєте, то, якщо ви дійсно хочете спробувати, ви говорите, що ви не зацікавлені studiarti 100 книг або курсів, що ви робите, щоб пристрасть, але якщо блоки ебу або ще гірше ви робите з поршня, то пристрасть проходить, я повторюю, це не машина підходить для експериментувати, то зробіть те, що вам здається.
    уго ---- президент A.E.P.
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    причини, поверхово і з презумпцію щодо роботи і зміни світу chiptuning, як дизель, бензин, що газ, що ще потрібно вирішувати зі знанням і відданістю, і не з програм, а просто.

я в цих системах обмін повністю логіку управління, щоб отримати там? у тому, що двигун мені пу? дати, не ? тільки питання карти об'єктив, але реальна логіка.

ми? що ви хочете дізнатися в цьому автомобілі, як, втім, і для інших, проходить через етап знання і досвід, конкретні і не підлягають передачі в двох реченнях на веб-сайті.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Як повністю змінюється управління всі вуха, не марнославний, я просто хочу дізнатися, як я вважаю, навіть коли ти почав з цього світу, щоб, як ви називаєте його.

Як далі? Воістину, лямбда-зонди і робіт на карті кріпиться? Вимкніть в autoadattivita? Одним словом, як приступити, що програмне забезпечення ви використовуєте?

Коротше кажучи, можна дати прямо в мене, і тих, хто читає на цьому світі? Я не марнославний, я просто хочу дізнатися, я зареєструвався тут для цього, сенна? я продовжував робити свою роботу.

Карта дизельних тому в 5 хвилин, маючи програми і кабель правильні, він збільшує тиск в магістралі високого тиску ? зроблено. Я знаю, що це ? складна, але, як ви, повторював перед я не хочу дати йому 50 коней, лише з натяком на потужність і розмахом у pi?. Якщо він не об'єднаний з двигуном, з карткою, яка є зараз, не думаю, засновує із зроблено з мінімальним критеріям pi?.

І після цього? мені шкода, що ви думаєте, що я самовпевнений, чому? не ? cos? ;-) дійсно, може бути, в залежності від того, як я пишу пу? виявитися так, але я тільки хочу навчитися.

Якщо ви можете описати, як роботи, ви в ці блоки управління я був би радий.

Досі ви говорили тільки, що я не можу, але мені ти не написав рядки про турбо-уприскування авансів або що ще ;-)
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    я написав, що ви задаєте так самовпевнено щодо цієї ecu і роботи chiptuner, що ти самовпевнено 360 градусів...сенс ? пояснив, перекладені на дизель, в якому ви написали, що досить мало, щоб змусити їх йти в принципі! неправильно, навіть на дизель, як на всі роботи робити ? необхідні знання і досвід, а не програми!

мова про те, як і що робити, я не можу писати нічого, а ? моя робота і не disperdo часу навчання співробітника і гроші, щоб придбати досвід і знання...я вже? написав, не ? питання карти об'єктив, але реальна логіка!

ви не fossilizzare програми, яким ви користуєтеся, прийміть рада і зверніться до фахівця, щоб отримати задовільний результат і, особливо, правильно...не те лайно, що вони зробили!
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Ок carmagheddon, ніж ваша робота, і я розумію, що ви не хочете писати тут.

Я impegner? то, щоб знайти кого-то серйозно в зіставленні.

Сьогодні я розмовляв з одним, що це, здається, підготовлено, тому ралі ? приготували.

Коли я якось новинки? я оновлю.

Що стосується ecu, якщо ви у вас є новинки? і ви хочете, щоб я також звернутися до платний я рада, що я illustrassi краще, що.

Навіть його форум c'? розділ, в якому я можу відправити файл і mandarmene зміна добре?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 06-01-2014 до 10:55
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    carmageddon пишеться без H

я не розумію, що нового? я повинен бути на цій ecu?

ти, що він вам, якщо ви вирушите в хороші руки.

ми не пу? зв'яжіться з pm ? забороняється, навіть якщо я не розумію, чому
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    carmageddon пишеться без H

ми не пу? зв'яжіться з pm ? забороняється, навіть якщо я не розумію, чому?
    просто,цей форум ми створили для нашої пристрасті, не для ваших інтересів, відповідно, тих, хто хоче написати щось або допомогти хтось може зробити публічно, щоб всі інші, і без жодних зобов'язань або контакт з нашого боку, в личку, як ви звикли до скарб є сервіс онлайн-форуму.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Привіт і т9!iphone, що іноді помиляється, йде добре, без h.

Однак на turbo бензин, якщо sinaumenta трохи imiezione бензину і трохи турбо gi? невеликі поліпшення, ви повинні мати

Я, зв'язавшись з різних підготовчих серйозні. Ми бачимо, що виходить з.

Хто, мені здається-й? підготовлений avr? роботи.

Привіт всім
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    У будь-якому випадку вихідний файл ? те, чому? я в порівнянні з Audi A3 і значення збігаються. Навіть якщо файл a3 titanium відкриває його, а 2001 немає.

У будь-якому випадку, ви скажіть мені, чому? не відкриває titanium?

Потім, як ніколи карту turbo має значення, що падають, lan рука, яка відкриває значення load і rpm в карту tt мого друга, а якщо я відкриваю карту tt прийнято в інтернеті значення піднімаються, як було б правильно?

? можливо, що значення, питання, яке ви повинні змінити зворотним способом, щоб отримати більше? тиск турбо або ін'єкції? Вам ? ніколи не траплялося?

Я кажу тільки в ознайомлювальних цілях, я не хочу, щоб змінити його.
    Погано, спробуйте відкрити карту з 2001 року, це видно. До речі вас з титаном вам відкриває?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 06-01-2014 до 10:56
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    мій tita ваш файл ori відкриває і розпізнає спокійно, тому у вас є проблема на вашій, ви не можете порівняти карти на дві різні автомобілі, якщо ж карта говорить вам, незабаром ви повинні побачити, як працює управління цій карті, за те, що я сказав вам, що треба завжди працювати з його орі, будь-який автомобіль або ебу ми говоримо.
    уго ---- президент A.E.P.
    IP

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •