Не завантажувати, здається, що у вас збільшується на 10% передплата!!!
решта, здається, ок
Чекає хтось більш досвідчений
Вибачте, помилка, я змінив карту ED150 з карти заздалегідь, а ? лямбда. Чому у вас збільшена?
Востаннє редагувалось leandro89; 18-01-2014 до 13:03
привіт франк, не хвилюйтеся з-за вашого промаху робити, а я неправильно поповнювати цю карту? чесно кажучи, я зрозумів, що повинно бути зроблено в мінус цієї карти, але я не розумію, як має бути зроблено, якщо ви можете прочитати в іншій сторінці, там написані різні сумніви, то я не розумію чому, двигун 2.0 dell audi в карту лямбда-usa значень навколо 1000/1100 замість цій карті піків до 2000
хтось мені сказав, що карту лямбда йде в олл-приблизно на 950, як рівна лінія, так само, як зробив манро як щодо c'? хтось готовий дати руку
ніхто не хоче мені допомогти
Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 16:21
спробуйте 950, якщо ви курите, виправте
сьогодні я намагався поставити 950 і змінити мапу перетворення завтра ми знаємо, деякі швидкі, сподіваючись, позитивним, чому? автомобіль мав багато контрольні лампи горять, але, мабуть, були інші проблеми, що я зняв в діагностиці інших ви повинні виправити, а потім машину вже проблема, що в фалос піднімається і опускається обертів перо по діагностиці інжекторів вони в internvallo - 0,5 і більше 0,5 то вони добре, тепер я повинен з'ясувати, як тримати під контролем різні значення
Здравствуйте, я вам рекомендую зробити повний звіт з самодіагностику, хороший тип autocom або delphy те, щоб проблема, що ви з машини я хотів би знати, між тим, якщо з оригінальною карті тобі?
привіт, дякую, тільки вчора ввечері ми зробили діагностику з delphy автомобіль на холостому ходу набирає обертів і опускається, то ж саме відбувається у значення уприскування треба робити тест, утримуючи педаль трохи подрібненого залишається постійним, так це добре? зрозуміло, потрібно зрозуміти, як зробити, щоб це виправити .. потім, коли я зробив зміни всі автомобілі машина йде дуже добре? якщо він тоне перевищив 180 йде в recovery діагноз, то від цієї помилки DTC Опис
16618 - Регулятор тиску зарядки; межа регулювання проїхавши
так автомобіль не працює добре, то треба вимкнути і включити двигун і вирішить проблему, але, звичайно, діагноз повідомити про цю проблему . якщо ж ви прискорюється поступово, не робити цю річ, але, звичайно, це план
тоді зниження тиску turbo автомобіль йде так само в recovery, тому я був змушений поставити карту лямбда-оригінал, відповідно, у recovery не з'? poiu? автомобіль робить менше c'? хтось готовий дати мені невеличку допомогу
знайти компроміс не карту, лямбда, abbassala менше. До? система turbo, як і повинно бути, так як, змінюючи тиск змінює витрата повітря, впливаючи карту лямбда.