Але ви не можете зробити перевірку з простий тестер і подивитися, скільки вольт зарядки генератора?
Але ви не можете зробити перевірку з простий тестер і подивитися, скільки вольт зарядки генератора?
Cio?? Я бачу, що двигуна у мене напруга 14,3 вольта. Які ще докази я можу зробити?
генератор це добре cos
Помилка, що ви отримуєте і в першому етапі після пуску, ймовірно, більше? із-за деяких аномалій електричної дефекті генератора або акумулятора. Я ? представлена аналогічна проблема, в майстерні з peugeot з bsi, що робив стикується з економії енергії. Я їх в протягом декількох секунд після запуску двигуна тільки напруга батареї generandomi ряд проблем, в тому числі часто навіть виключення авто..
У вас акумулятор туди, замінити на нову, і ви побачите, що проблема зникає!
Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)
Якщо б я не був один, що smanetta з діагнозом я б нічого не помітив, аномалій та індикаторів у мене немає, тому я думаю, що терр? фінч? смерті (сподіваюся) не розлучить нас. Знаходиться? питання: йде змінена специфікація для start&stop, або я можу вдіяти? Звичайно, пристрій постійно відключається, на жаль, у мене виявився...
На жаль для вас, чому? costichia йде змінена специфікація для start&stop
Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)