Підтверджую, у мене 2 з тими ж проблемами...то діагноз, я повинен бачити реальні значення до і після мод і не встановлені? Я знаю, що на групу opel є, безумовно, і насправді я говорив з механіком, який запитав мене, якщо б ви могли видалити шпигуна, коли зробив механічну роботу.
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
є деякі 120cv opel, як і zafira, які 8valvole і не мають, то можуть бути і варіанти, які знаходяться в межах 16, але я ніколи не потрапите ті, які я випадково opel і saab були 8valvole без swirl але і управління в ебу
Увагу elimando клапани sw красива, відкриті на opel 16v ? помилка, що він робити зі швидкістю? вхід повітря у впускний колектор, відправивши автомобіль в recovery (не пам'ятаю код помилки), c? існував нічого не робити..відновив всі помилка ? зникли.На мій погляд, треба було знайти спосіб, щоб стерти DTC.
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
Повторюю, що у мене зроблені patecchie просто видаливши swirl і, залишивши двигун без будь-яких помилок...
Я в цікавих сі це справа...
деякі з проблем "потерпілих"?
на інші не проблема?
Підтверджую, я теж зроблені divese opel розібрали весь колектор у тому числі насос уприскування зняв всі закриті отвори і заблокував картку ніколи не проблема
ви вирішили?
минулого тижня у мене була проблема з croma 1900 mjet видалені swirl карта автомобіль ходив ще в recovery, тому що я електродвигун заблокований
я відключив зв'язок і запалив індикатор ie, але немає recovery видалений dtc все ок
ЯКЩО ВИ НЕ ВПЕВНЕНІ ВІДКРИЙ
Видаливши тільки swirl фізично без винятку в ecu, створює "dtc P1109 - висока напруга ланцюга зворотного зв'язку приводу турбулентності періодично", коли виключені помилки зникли.
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини