Royal purple ? дуже добре, але ніколи не пробував.
Я вже говорив, цілком навіть roloil але не можу знайти його...
Royal purple ? дуже добре, але ніколи не пробував.
Я вже говорив, цілком навіть roloil але не можу знайти його...
Я p? навпаки, ці відтінки 0wXX і 5wXX.
Їх ємність? захист до температури-крижана холоднеча корисні в холодну погоду, deisamente-й? жорсткі, ніж ті, півострова і їх дуже мало "щільні" прагне зробити зносу внутрішніх органів рано, ніж, наприклад, у кольоровій гамі якого 10wXX або 15wXX максимум, що таблиці, на руки йдуть добре, однак, для холодних температур, але не нижче нуля.
У Римі я його уникаю. На автомобілях turbo напрямку, як правило, я ставлю, принаймні, Xw50, що 40 при підвищених температурах, що створює turbo стає вода. Тим, хто запитує мене, на машині, як точки, gt, турбо і навіть переворот? XTC C60 15w50.
Я вважаю, також підходить на двигуни ще більше? зайшли як 2.0 16v turbo delta або купе, але якщо є питання, не витрачати w60 ? ще краще.
від нас на півночі цієї зими ми приїхали до -15 я думаю, що 0w40 як мінімум, особливо для дизеля
В такій ситуації я б сказав так. Звичайно, влітку, коли дуже жарко я проміняю.![]()
справді, було б краще змінити його в кожній зміні сезону, однак ті масла, які мають меншу різницю цифр між 2 цифри-й? зносостійкі
Я б сказав, eccezzion зробили для 0w30![]()
залежить від маркиоднак олії з маркуванням 0w..... як правило, хороша якість
Додам, що в румунії xtr було єдине масло, яке я зберігав тиск масла
2,5 бар в режимі холостого ходу після того, як двигун був використаний в повну силу
протягом досить тривалого часу
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
на bardahl xtr c'? тільки в градації 10w60, я був на тест і після 3 обертів на максимальний режим кинула, зараз не s? скільки кілометрів він зробив раніше, але крах такого я не помітив, можливо, був футбольний масла fallato але для 24euro кг мені здається дивним, після його заміни з royal purple xpr 10w40 не є pi? були проблеми, зняв за 2 години, без якого або провисання