-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Вибачте, але, читаючи різні дискусії, я не розумію, наприклад, якщо 27C256 без віконця, можуть бути скасовані електрично.
-
у eprom 27cxxx без вікна-OTP (one time programmable), і ви можете просто запрограмувати один раз, не можуть бути скасовані.
наявність eeprom (electrically erasable programmable read only memory) еквіваленти 27cxxx але прати-riprogrammabili за бажанням вони 27sfxxx
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я зрозумів. Що ви знаєте програмістів початкового рівня також мають функцію видалення?
-
очевидно, що ви, всі, навіть ті, доісторичні, як needhams emp20
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Добре (і ясно, як завжди.....спасибі). Щодо політики з УФ (eprom з віконцем), я вважаю, достатньо звичайної лампи широко використовуються для інших цілей; скільки секунд впливу необхідні для видалення з eprom перезаписувані?
-
є набори, уф-лампи, прикріпленою трохи вартістю, які йдуть відмінно, час варіюється від 2 хв 6-7 хв
-
НОВАЧОК
я шукаю 27sf512 але не ? дозволяє легко знаходити їх в італії
здається, крім того, що є в продажу з підроблених чіпів
додаю посилання з інструкціями по їх http://support.moates.net/fake-27sf512-chips/
я сподіваюся, що може бути корисно
-
я вже бачив цю посилання. ? добре для цього знати навіть тим, хто не знав його в цьому співтоваристві.
мені здається, що багато продавців були трохи занадто швидкі, щоб продати одну річ за іншу; може бути, вони думають, що є різниця: останнім часом я ? довелося купити з німеччини з 27c512, що, згідно опису, були TexasInstruments (підтримувані мій програміст); коли я приїхав додому, то виявив, що замість цього були ST і, отже, не підтримувалися з мого програміста. приємним сюрпризом.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму