Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 29 29
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    4
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    У мене є смарт 800cdi в 2004 році, в майстерні, якого не розблокує іммобілайзер і пульт дистанційного керування. Або, швидше за все, автомобіль отримує сигнал від пульта дистанційного керування, починають мигати всі 4 стрілки, і не розблокувати. Якщо я відкриваю двері з механічного ключа, і ви шукаєте, щоб привести в рух включається все? залишається ключ горить на приладовій панелі і не приводить у рух.

Діагноз мені неправильний сигнал отримав, пульт дистанційного управління. Від cio їй здається, що не йде пульт дистанційного керування, щоб? технічно, не має навіть приймати сигнал автомобіля, що не відповідає мені, як ніби segnalke неправильно.

Як я можу вирішити, якщо хто-то ? gi? випадково??
    Якщо блимають всі 4 стрілки, шляхом натискання на кнопку пульта дистанційного керування, проблема полягає в zze sam невеликий, так би мовити, проблема не буде вирішена, натиснувши введення в експлуатацію блоку управління, діагностики ви обов'язково знайдете, а також неправильний сигнал дистанційного керування, навіть dtc типу помилка внутрішнього обладнання...
    якщо ви зробили тільки кодування пульта дистанційного керування, ви побачите, що проблема ripresenter?...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    CT
    Повідомлення
    12
    У цей момент покладіть в рух невеликий, 800, який має великий обсяг dichilometri !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    У мене діагноз brain bee, і цей тип ключів з простою вивчення декількох хвилин коротше

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    16
    я використовую програмка, яка робить калькулятор , і добре!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    4
    Citazione Спочатку Написав Antonio46 Visualizza Messaggio
    У мене діагноз brain bee, і цей тип ключів з простою вивчення декількох хвилин коротше
    Відповідно пульт дистанційного управління ? одна річ, миготіння стрілки в нашому випадку вказує на помилку програмного забезпечення ecu, і дозволити лише введення в експлуатацію ecu.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    Ви з діагностики Mercedes

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Може бути, ви ? біг пост, де srgnalavo рішення проблеми з програмування пульта дистанційного керування.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    Тоді вирішуйте з brein bee ви знаходитесь?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав Antonio46 Visualizza Messaggio
    Тоді вирішуйте з brein bee ви знаходитесь?
    Так... Riprogrqmmazione пульт дистанційного керування

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •