Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав Alfiuccio Visualizza Messaggio
    я підтримую відповіді всіх колег і додам мій погляд....*****і я вже сказав, перевір тиск насоса низького тиску (2,5 бар), навіть якщо загорнуті відсутній обсяг.....і потім я не хочу, щоб виключити інжектор може бути від 4 хто-nn робить свою роботу.....один мій клієнт скаржився, різні випади в передачі і після кількох перевірок було що витік тиску.....автомобіль після вимкнення починається відразу?
    Ну, скажімо, ви. При першій спробі пуску двигуна горить контрольна лампа несправності двигуна, а на другому починається і йде наче б нічого не сталося.

Я сподіваюся, що вони не форсунок, в іншому випадку продам!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    продати машину для форсунок? від nn, я думаю, у разі ....а чому н. перевірки, якщо втратите кілька інжектор?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Вчора я секційного насоса, і я знайшов багато sabbiolina подана в основі фільтра. Червона печатка, здається, що закриває добре. Я avicinato на Найвищих Небесних Сфер, щоб замінити тільки грушу басейн, але я впоралася. Сьогодні ремонт, всі, і я дам вам знати.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав giary74 Visualizza Messaggio
    Вчора я секційного насоса, і я знайшов багато sabbiolina подана в основі фільтра. Червона печатка, здається, що закриває добре. Я avicinato на Найвищих Небесних Сфер, щоб замінити тільки грушу басейн, але я впоралася. Сьогодні ремонт, всі, і я дам вам знати.
    я не думаю, що ми повинні наблизитися до небесних сфер, щоб замінити насос, бак 156, я сподіваюся, що це жарт :-)
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    * ugoboss
    Заміна тільки внутрішньої насос не ? було важко, але мені не соромно сказати, що це ? було досить трудомісткий для мене, що я не механік і що я зробив в перший раз. Він був трохи незручний шланга, внутрішнього напору (для пластику); я гріла феном, а потім, коли я поклав його назад, я затягнута хомутом гвинт з нержавіючої сталі.

У будь-якому випадку, після зміни насоса, чистий бак і фільтр дизельного палива, проблема ? повторно.
    Тоді я зняв датчик і регулятор тиску в рампі (той, що фіксується з двох torx), і я вітром добре стисненим повітрям.
    Зробили ми?, машина ? футбольний регулярно, і здається, що буде добре... питання: ? у разі, якщо його змінити?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав giary74 Visualizza Messaggio
    * ugoboss
    Заміна тільки внутрішньої насос не ? було важко, але мені не соромно сказати, що це ? було досить трудомісткий для мене, що я не механік і що я зробив в перший раз. Він був трохи незручний шланга, внутрішнього напору (для пластику); я гріла феном, а потім, коли я поклав його назад, я затягнута хомутом гвинт з нержавіючої сталі.

У будь-якому випадку, після зміни насоса, чистий бак і фільтр дизельного палива, проблема ? повторно.
    Тоді я зняв датчик і регулятор тиску в рампі (той, що фіксується з двох torx), і я вітром добре стисненим повітрям.
    Зробили ми?, машина ? футбольний регулярно, і здається, що буде добре... питання: ? у разі, якщо його змінити?
    Може бути, не дізнаєшся, але на кінчику регулятора тиску DRV, що ви видалили c'? мікрофільтр, що ви ottura cn в старому, присутніх в дизельному паливі, в більшості раз, просто протріть його, як ти, інші, навпаки має бути замінено, я б рекомендував також робити промивання насос-форсунок з якоюсь добавкою зокрема, як tunapuna sangre grande в або liqui moly, я використовую останнє дуже ефективно, творить чудеса
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    ви поміняли насос низького тиску?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Мені ? успіх ж проблема, дві машини аналогічні, в першому був занурювальний насос, у другому проблема була в трубопровід насоса.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Ви, перевіряючи машину? Як він себе веде?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав biondo83 Visualizza Messaggio
    Ви, перевіряючи машину? Як він себе веде?
    дійсно випробування на дорозі ? тривалість десяток кілометрів і не спостерігається ніяких аномалій.
    Після заміни насос, чистити бак і фільтр дизельного автомобіля ? продемонстрована ще більше? нестабільною... практично помер, продовження і мав щонайменше досить низьким і нерівним.
    Чистив регулятор, замість, мінімум, ви ? нормованою дозування ? стала більше? лінійна і, особливо, не ? не горить-й? п? і на місці навіть під час руху.
    Я б не крики перемоги, але мені здається, що проблема вирішена. Ми оновлюємо, добраніч всім!!!!

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •