Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 36

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    37
    Щоб залишатися сумнівів, dell egr escludila...можливо, картку або фізично з аркуш так, щоб оцінити ступінь падіння dell egr на ваше запитання fumosit?...я сподіваюся, що для того, щоб зрозуміти...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    хм, насправді....чому? я бачив, що труба ? тільки innnestato.....спробує? навіть те, що завтра разом до ліквідації системи egr.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    Ні, ідіть спокійно, чому? я теж був трохи неохоче, я і не думав, що міг втратити стільки (тільки) таким чином, але потім я ricreduto*****unque що стосується клапана egr, я його не виключаю повністю, але я роблю на плиті, що ставлю себе на місце ущільнення, невеликий отвір 3 мм*****unque,перш ніж покласти його в рух,знімають трубку,очистити, добре вхід на шланг для перепускного клапана) потім покладіть в рух механізм з трубки знімають і після атаки і дивіться, якщо рухається l' щуп, якщо тягне, постав діапазон і спробуйте.Доброго дня, дайте мені знати .

S? є деякі новини, як v? car? Якщо ? вирішена, і що це було ?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-11-2013 до 23:49

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    вибачте за відсутність, але я був зайнятий вплив і проблеми в інтернеті....
    тоді оновлення:автомобіль не мав ніякої зламаною труби або, що витік....я перевірив всі....я закрив egr, і, здається, покращилися всі....як fumosit? до мінімуму, що при включенні живлення автомобіля, коли холодна....гарячої немає диму при запуску...тільки те, що залишається значна дим при прискоренні під час tiratina або в обгін і їде 160-170 диму виходить....тепер я хотів би зрозуміти, якщо якийсь датчик повітря типу MAF, можуть мати проблеми....c'? спосіб впоратися з цим з картка?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    невелике оновлення:після підвищення з закриття egr різні шланги затягнуті в борг, як я порадив фабіо вище,я замінив також MAF і куріння до мінімуму ? зникли повністю...тільки залишається те, що дуже помітно при розгоні...або зйомки в 4-5 передачу....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    37
    дуже ймовірно, l' egr-ви він забруднив впускні колектори

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    спробуйте зробити кілька км в постійне прискорення (без підйому) може бути забруднений розвантаження.

було б важливо, як каже макс можна було зняти і очистити протоки
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 07-12-2013 до 23:13

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    спробує? в їх почистити, але не думаю, що проблема....мене враження, що це cattavi gestioe деяке значення ch тому послати більше дизельного палива, те, що потрібно....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    вам доведеться шукати істотні втрати повітря на ділянці, що йде від нагнітання turbo до впускних клапанів.
    важкий полягає в тому, що ця втрата відбувається в основному, коли turbo сильний штовхає.
    переглядаючи всі шланги, охолоджувач наддувочного повітря, але не тільки хомути, як, можливо, ви вже? факт, шланги цілі, intercoole, що, можливо, втрачає.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ви ж завтра ввечері я знову в машині, і я просто хотів перевірити інтеркулер....вимкніть і я тиск води pervedere якщо я вважаю, втрати....

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •