Сторінка 3 з 10 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 92

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Враховуючи, що я ще не можу завантажити свою карту даю відповідь на питання, на який ніхто не відповів, що знаходитеся в карти, як значення, які вони є. Карти педаль= запит пара, виражена в нм, ці нм, а потім перетворюються в кількість? вводять паливну картку від 'кількості? паливо впорскується, це кількість? паливо вводили ? виражений в мм3. Звідси ВСІ. Між тим, ця пара запитом або мм3, необхідних обмежені: 1) обмежувачі дизель драйвер (для карти з turbo stock буде достатньо 2), 2) обмежувач крутного моменту (виражений в нм), 3) обмежувачі крутного моменту для руху (але так, ви повинні вже? їх вже? у 1000нм, за винятком задньої панелі), 4) карта lambda (обмежувач fumosit?). Останній ? виражається в значеннях лямбда ? перетворити значення в AFR (якщо напишіть на ****** лямбда-to AFR знаходитесь таблиць перетворення, стехиометрической на дизель ? 1=14,7, але для того щоб не мати будь-яких fumosit? треба стояти близько 16 або навіть більше? таким чином ви можете записати все, дизельне паливо, звичайно з turbo stock я б сказав до 1 або навіть менше?, краще трохи диму, що турбо не працює). У цій картці на break point у нас і про мг/Концентратор всмоктуваного повітря, увагу? що тут значення всмоктуваного повітря в мг, і для розрахунку AFR тобі потрібно конвертувати мм3, введіть в мг роблять mm3x0,84. Приклад: на 4000 об впроваджує 62mm3 і ви 900мг/Концентратор, а потім натисніть 62x0,84=52,1; 900/52,1=17,27 в AFR.
    Зараз gi? тільки змінивши ці карти машина пу? йти добре, без того, щоб торкнутися іншого, якщо не трохи тиску turbo, так що ви можете записати pi? дизельного палива, що зніме. Тут ви можете дати 100 очок на останні 2 стовпця в табличній, і 50 очок, робить заявку.
    Я тобі пояснив, перші основні поняття, тепер це до вас, щоб спробувати. Звичайно, з трохи тиску в рампі, трохи вперед і трохи більше? час вприскування може бути? отримати ще значне поліпшення, але зараз починається з азів, не ускладнюйте собі життя. Крім того, як каже користувач, дуже знає цей форум, rail ? ну піднімати це тільки у випадку, якщо необхідно скоротити час вприскування для високих кількостях? iq..
    Добре, дякую, що знайшли час таким чином.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    хлопці, ви приголомшливі.....я думаю, що те, що я, пояснюючи, в цьому пості буде більше, що карта хороша красива і зроблена....у мене немає слів....
    тепер буде дуже сильно@? зробити це, маючи на увазі те, що ви сказали.....я інші ще тільки питання:я знайшов обмежувачі дизель за драйвер, але не розумію? як редагувати їх, cio? торкатися тільки в місцях, в яких я зацікавлений, або повинні змінити все?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Правити тільки там, де потрібно. У вас 2 зробити ти, то "схожі", з обмежувачем крутного моменту, що ? обмежувач насоса високого тиску, ви можете також зробити це у команді, як хочете обмежити (я став на 90mm3), друга після того, як обмежувач крутного моменту, замість того, відредагуйте його, тільки в перший момент кожного 'кривий' починаючи з другого, якщо ви хочете, або від третього, першого ? на 1000 оборотів, а другий на 1500 оборотів, тому навіть якщо ви залишите ori добре.

Citazione Спочатку Написав 123alexs Visualizza Messaggio
    Добре, дякую, що знайшли час таким чином.
    Я думаю, що, перш за все, слід почати з азів і зрозуміти, як працює ecu, чи пу? почати редагувати, як і де потрібно..
    Востаннє редагувалось leandro89; 12-12-2013 до 20:39

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    мені підтвердили, що це ? одним з обмежувачів дизель?
    обмежувач gasolio.jpg

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    мені підтвердили, що це ? одним з обмежувачів дизель?
    обмежувач gasolio.jpg
    та я підтверджую, що робить.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, але для innnalzare в ****llo дизельного палива робить це тільки в тих точках, де ? наступний максимум quatitativo або у всіх точках?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Другий обмежувач його команди (до того, скільки ви хочете обмежити, наприклад, 90mm3) як каже jacktheripper2, перший, де у вас є додаток screen aumentalo в піки там, де кількість ? максимум.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    як завжди дуже хороші

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532

Smile

хлопці, після кількох тестів, я витягнув чер цю карту....
    скажімо, я хотів би спочатку зрозуміти, чи є у мене логіка....хоча я б scalarmi добре, bp дизельного палива на різних картах для адаптації до 100mm3 потрібно, як від обмежувача і повторити для гарного час уприскування.
    тепер формула для обчислення часу уприскування ? (IQ*K)/√Prail, де постійна K= (√Prail * Tinj)/ IQ????

будь ласка, мене не вбили http://www.professionalchiptuning.ne...cons/icon7.png
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    хлопці, після кількох тестів, я витягнув чер цю карту....
    скажімо, я хотів би спочатку зрозуміти, чи є у мене логіка....хоча я б scalarmi добре, bp дизельного палива на різних картах для адаптації до 100mm3 потрібно, як від обмежувача і повторити для гарного час уприскування.
    тепер формула для обчислення часу уприскування ? (IQ*K)/√Prail, де постійна K= (√Prail * Tinj)/ IQ????

будь ласка, мене не вбили http://www.professionalchiptuning.ne...cons/icon7.png
    Час вприскування використовує лінійну інтерполяцію. 100mm3 на авто з турбо орі я tantini..

Сторінка 3 з 10 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •