Я зрозумів. Але я хотів би зрозуміти, що електродвигун, де повинні діяти, побачив, що сусід не має нічого рухати
Я зрозумів. Але я хотів би зрозуміти, що електродвигун, де повинні діяти, побачив, що сусід не має нічого рухати
напишіть рами або номерний знак автомобіля, який я дивлюся
Після provvedo. Інша справа... Я помітив, що шестерня білий півмісяць відділяється від тіла, електродвигун і має один відсік на корпусі печі... я Не хочу, що б ви розбите стороні печі, де повинні бути ребра змішувач нетто, а я і не помітив.
може бути, у випадку, якщо вам потрібно зняти. переконайтеся, що добре, перш ніж продовжити.
Також, чому? я думаю, що c'? що шестерінки білі раби для команд, клімат керівництва, де замість електродвигуна для переміщення на кілки, a є інший механізм
Привіт. Я вирішив проблему санта-тепер працює. Але.... L гаряче повітря не виходить те ж саме. Які-небудь ідеї?
Востаннє редагувалось leandro89; 17-11-2013 до 12:56
Привіт всім purei у мене був клієнт з схожою проблемою і на команди власника, давши представлений prev витрат sistermarla добре, я сказав, що щось зробити для того, щоб витрачати мало, я змінив бабка fissandogli естафета, яка, як діяти вручну, заправляючи руки під приладовою панеллю з боку пасажира і відкрити і закрити опалення....ви розріз штиря вихід бабця, яка відхиляє повітря.
....вибачте, щоб зробити цю роботу я поклав на рахунок у дві пробірки voltaren....я повинен був зробити акробат, щоб це виправити
Привіт отже, я теж була шпону в pernetto, що від електродвигуна йде на затвор. Л я зафіксував факт, нагріти машину, але нічого... Тоді я зняв фільтр проти пилку ? сунув пальці за і збирається торкнутися radiatorino я зрозумів, що було холодно. Я йду в моторному відсіку і торкання труби, які йдуть до радіатора і сон-гарячі... я Думаю, на даний момент, щоб мати radiatorino, все нормально
Ви знаєте, що шестерні мають місце, заданий при установці на скутер? Якщо не поважають двигун працює в неправильному місці і не працює!!!!