Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 33

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Я зрозумів. Але я хотів би зрозуміти, що електродвигун, де повинні діяти, побачив, що сусід не має нічого рухати

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    напишіть рами або номерний знак автомобіля, який я дивлюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Після provvedo. Інша справа... Я помітив, що шестерня білий півмісяць відділяється від тіла, електродвигун і має один відсік на корпусі печі... я Не хочу, що б ви розбите стороні печі, де повинні бути ребра змішувач нетто, а я і не помітив.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    може бути, у випадку, якщо вам потрібно зняти. переконайтеся, що добре, перш ніж продовжити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Також, чому? я думаю, що c'? що шестерінки білі раби для команд, клімат керівництва, де замість електродвигуна для переміщення на кілки, a є інший механізм

Привіт. Я вирішив проблему санта-тепер працює. Але.... L гаряче повітря не виходить те ж саме. Які-небудь ідеї?
    Востаннє редагувалось leandro89; 17-11-2013 до 12:56

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Привіт всім purei у мене був клієнт з схожою проблемою і на команди власника, давши представлений prev витрат sistermarla добре, я сказав, що щось зробити для того, щоб витрачати мало, я змінив бабка fissandogli естафета, яка, як діяти вручну, заправляючи руки під приладовою панеллю з боку пасажира і відкрити і закрити опалення....ви розріз штиря вихід бабця, яка відхиляє повітря.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    ....вибачте, щоб зробити цю роботу я поклав на рахунок у дві пробірки voltaren....я повинен був зробити акробат, щоб це виправити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Привіт отже, я теж була шпону в pernetto, що від електродвигуна йде на затвор. Л я зафіксував факт, нагріти машину, але нічого... Тоді я зняв фільтр проти пилку ? сунув пальці за і збирається торкнутися radiatorino я зрозумів, що було холодно . Я йду в моторному відсіку і торкання труби, які йдуть до радіатора і сон-гарячі... я Думаю, на даний момент, щоб мати radiatorino, все нормально

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав oakley1 Visualizza Messaggio
    Привіт отже, я теж була шпону в pernetto, що від електродвигуна йде на затвор. Л я зафіксував факт, нагріти машину, але нічого... Тоді я зняв фільтр проти пилку ? сунув пальці за і збирається торкнутися radiatorino я зрозумів, що було холодно . Я йду в моторному відсіку і торкання труби, які йдуть до радіатора і сон-гарячі... я Думаю, на даний момент, щоб мати radiatorino, все нормально
    я знаю, що це не є звичайною практикою , але ви можете спробувати від'єднати два шланга, які йдуть на опалення в моторному відсіку і спробувати soffiargli всередині, з компресором, до площині, а потім з більшою силою.
    уго ---- президент A.E.P.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Ви знаєте, що шестерні мають місце, заданий при установці на скутер? Якщо не поважають двигун працює в неправильному місці і не працює!!!!

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •