Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-25 25 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Мені пояснили, що flash, micro йдуть у парі, я просто боюся, що, змінивши тільки flash не їдьте-й?
    Я намагаюся, якщо не починається я повернуся, мій друг bdm і зобов'язані писати.. хіхі

Ps. Коли ви пишете файл пошкоджений вірусом ,так що все в нуль ставить нас життя, а потім bdm не визнає, ще і блок управління. Пишу це тому, що? ? перший раз, коли я, трапляється, і, на щастя, я був в змозі повернутися.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Alecsx Visualizza Messaggio
    Мені пояснили, що flash, micro йдуть у парі, я просто боюся, що, змінивши тільки flash не їдьте-й?
    Я намагаюся, якщо не починається я повернуся, мій друг bdm і зобов'язані писати.. хіхі

Ps. Коли ви пишете файл пошкоджений вірусом ,так що все в нуль ставить нас життя, а потім bdm не визнає, ще і блок управління. Пишу це тому, що? ? перший раз, коли я, трапляється, і, на щастя, я був в змозі повернутися.
    Якщо у вас є Mpps ви можете просто розрізати файл на 1 мб і записати без проблем мікро-і різні речі, вони ecu простих важко заблокувати, і більшість разів, що вони блокують iprendi переписавши файли
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Якщо у вас є Mpps ви можете просто розрізати файл на 1 мб і записати без проблем мікро-і різні речі, вони ecu простих, важко закріпити і maggioparte раз, які блокують iprendi переписавши файли
    ? те, що зробив, і це було чудово .в *******та ? було взяти flash 2 мегапіксельна і запишіть його в послідовний з галло. Я не бачив, що півень пише мікро-та flash складання 513 + 2048

Не повинно було трапитися я ? урок.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав Alecsx Visualizza Messaggio

не ? абсолютно вірно, якщо у вас упакованим в flasch тому що у вас написано, послідовний ви можете взяти будь-який файл цього soft 3455d182 і виріжте її і виправити її, правильно так: або ви користуєтеся ktag або fgtech або bdm або dissaldi в flasch і покладіть на програміста, велич і все ж, 2MEGA потім тобі мікро не дають абсолютно нічого.
    що інструменти у вас є у вашому розпорядженні, я скажу вам, як це зробити?
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •