Я знаю, що є кілька проблем, про marelli fiat, бош edc16c35, бош 7.62, працює добре на групи Vag. Я V12 використовується зараз тільки на альфа-147-159 не проблема.
Я знаю, що є кілька проблем, про marelli fiat, бош edc16c35, бош 7.62, працює добре на групи Vag. Я V12 використовується зараз тільки на альфа-147-159 не проблема.
Привіт, завжди враховуйте, що вони клони, і кожен з них має свої переваги і недоліки, як Kv2, що Fg вимагають оновлення hw, на форумі ви знайдете багато дискусій і рішень з цього питання, на мій погляд mpps буде тримати тільки ескорт для деяких edc15......
Півник має проблеми на edc15?
ви антоніо ? що відомий вже? від v48
Я не знав, я був впевнений, що у boot все зробив без проблем.
я v48, я ніколи не мав проблем на edc15, буде удача.
уго ---- президент A.E.P.
Привіт ? правда, є клони і клони, може бути, перші йшли краще, ніж потім від жовтих називається v48, але sw не c? ніколи не був, проблем опорів неправильні, конденсаторів, не допущених до роботи в 24в, R відсутня, компоненти сумісні і не підходять для його роботи в bdm ? що я знаю багато..........
Я-я-й? один півень v54, kess v2, mpps12, де не йде один, іде інший, ? я повинен сказати, істина? я добре, а щоб працювати, туристичне над півень я, bdm 1255, а? у ktag...ми завжди говоримо клонів...