maf ? оригінал або ? китайський ? або у вас є системи рециркуляції ог заблокований закрита
maf ? оригінал або ? китайський ? або у вас є системи рециркуляції ог заблокований закрита
датчик витрати повітря бош золота взяв я, як правило, atoricambista за останні 2 цифри змінені, тому що сказав на засіданні, що замінили ,коробка і орі
цифри поверх старого sono0928400504 щось нове і 0928400529... для egr насправді вона була трохи жорсткою, зсунувши викруткою, але тече і тече, не замерзає,не знаю ще що робити.на жаль, для встановлення імені драйвера або змінювати перемикач управління не достатньо досвідчений,з ecusafe, коли він файл на tdc, що він робить?скидання помилок або відволікає від мапу контролю?тому що, якщо це можливо, я б навіть quello.su п'ять інструментів діагностики,осцилограф,і допомога rapidoo і кількох друзів у bmw нічого не робити,продовжувати працювати, щоб нічого не
Проблема ? один тільки...
коли ви повідомляє l несправність ? все ок ? немає втрати потужності ?
ecusafe видалити скачати dtc ,
у diag не подивитися нічого , але ... якщо проблема відправляє вас у recovery , ми йдемо без mill on
коли ходив в recoveri з датчик витрати повітря стара машина не тягнула і зараз тягне датчик витрати повітря новий, але " спалахує контрольна лампа
dtc off ? лайно, але працює ...
порт в 00 0E4EF6 - 0E4F50 ви не можете бачити файл
не пу? завантажити....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
На мій погляд, і відрізняється конвертувати між значення електричного прес-all ecu мій друг, він же і тієї ж проблеми
Потужність і нічого без контролю
ок, я відчуваю сьогодні, як тільки я на хвилинку, я повинен зробити це з ecusafe або вручну в hex з ecm?шановні зобов'язань
Ви з ecuservice...тільки dtc