Спочатку ти сказав, що дати трохи досягнень, було б краще, але те, що вам цікаво ? слід передбачити навіть без диму?
У verit? крім того, листкового, коли випад, удар, трохи диму, що робить, а ? майже нульовою, і ви помітите тільки тоді, коли є фар іншого автомобіля, який слід, я бачу, що вона від дзеркала заднього виду то туман, але день ви ледь помічає...
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
Трохи заздалегідь погано не робить. Зверніть увагу на журнал у будь-якому випадку ін'єкції і дивитися, як введіть від 4000, чому? по мені 80mm3 їх не введіть до високих оборотів, але все залежить від того, скільки у вас повітря, якщо навіть на високих оборотах у вас pi? у 980mg/i, то їх введіть, і трохи наперед, в цьому випадку він дав би. На високих оборотах впорскування повинен стояти.? можна ближче до вмт.
Ок, тільки можна я лог і місце, щоб його можна було проаналізувати і при необхідності внести зміни авансів.
Я зробив журнал, на 5-ій передачі, трохи в гору, близько 2%-3% до 4000 оборотів, все одно вводять 80mm3, як я вирахувано карту, додаю карту, на якій я зробив журнал, чи що ? пофарбовані в якийсь момент, ніж той, розміщена вище + журнал.
Мені здається, зверніть увагу, що після 2 карти, лямбда-ce-небудь інший з драйвера і, здавалося б, обмежувач ж, я хотів би зрозуміти, якщо v? зроблено, як і інші, або ? карту, яка працює в регенерації?
Ок, спасибі, джек.
повідомлення помірний
Востаннє редагувалось leandro89; 15-11-2013 до 13:19
Вибачте, я не зрозумів,,, ? правильно, кожен так часто ? краще бути однією полірування регулювання cos? від приборкати інстинкт ? як раз залишити в квм, не дивлячись на заборону...