Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-30 з 30

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Я не зробив ще одного журналу, але в теорії до 4000 оборотів, я повинен бути в 80mm3 в залежності від карти.
    В лямбда-я зробив все в 1 (повинно бути stechimetrico).
    Обмежувачі я мессі на 82 тільки, щоб дати свободу? в карти час, і в будь-якому випадку я не думаю йти, хутро, 80 так як час орі...я міг би підняти їх навіть до 90, але теоретично я завжди вводили 80.
    Я думаю, що не робіть різниці, якщо не змінити ВР інших карт в 80mm3, так як від 70mm3 і далі буде використовувати всі ті цінності, так би мовити, наприклад якщо я залишаю 70mm3 ВР у нижній частині кривої тиску в рампі, то тиск у 4000 про. 1600 бар, але я думаю, що це тиск я б навіть з ВР в 80mm3..., таким чином, шляхом введення пі? у 70mm3 я завжди 1600 бар у тих кіл, з або без moddare ВР...може бути, я міг би помилитися в цьому, повторюю, я не експерт.
    Dar? подивимося на обговорення...
    Якщо ви хочете з rail складі залиште bp оригінальні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Спочатку ти сказав, що дати трохи досягнень, було б краще, але те, що вам цікаво ? слід передбачити навіть без диму?
    У verit? крім того, листкового, коли випад, удар, трохи диму, що робить, а ? майже нульовою, і ви помітите тільки тоді, коли є фар іншого автомобіля, який слід, я бачу, що вона від дзеркала заднього виду то туман, але день ви ледь помічає...
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Спочатку ти сказав, що дати трохи досягнень, було б краще, але те, що вам цікаво ? слід передбачити навіть без диму?
    У verit? крім того, листкового, коли випад, удар, трохи диму, що робить, а ? майже нульовою, і ви помітите тільки тоді, коли є фар іншого автомобіля, який слід, я бачу, що вона від дзеркала заднього виду то туман, але день ви ледь помічає...
    Трохи заздалегідь погано не робить. Зверніть увагу на журнал у будь-якому випадку ін'єкції і дивитися, як введіть від 4000, чому? по мені 80mm3 їх не введіть до високих оборотів, але все залежить від того, скільки у вас повітря, якщо навіть на високих оборотах у вас pi? у 980mg/i, то їх введіть, і трохи наперед, в цьому випадку він дав би. На високих оборотах впорскування повинен стояти.? можна ближче до вмт.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Ок, тільки можна я лог і місце, щоб його можна було проаналізувати і при необхідності внести зміни авансів.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я зробив журнал, на 5-ій передачі, трохи в гору, близько 2%-3% до 4000 оборотів, все одно вводять 80mm3, як я вирахувано карту, додаю карту, на якій я зробив журнал, чи що ? пофарбовані в якийсь момент, ніж той, розміщена вище + журнал.
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Мені здається, зверніть увагу, що після 2 карти, лямбда-ce-небудь інший з драйвера і, здавалося б, обмежувач ж, я хотів би зрозуміти, якщо v? зроблено, як і інші, або ? карту, яка працює в регенерації?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Мені здається, зверніть увагу, що після 2 карти, лямбда-ce-небудь інший з драйвера і, здавалося б, обмежувач ж, я хотів би зрозуміти, якщо v? зроблено, як і інші, або ? карту, яка працює в регенерації?
    Що ? в регенерації, не потрібно чіпати..

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Ок, спасибі, джек.
    повідомлення помірний
    Востаннє редагувалось leandro89; 15-11-2013 до 13:19

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Ок, спасибі, джек.
    повідомлення помірний
    ви знаєте, що ваш p.s. що ви написали ? заборонено правилами? іноді порада всім користувачам читати правила.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Вибачте, я не зрозумів,,, ? правильно, кожен так часто ? краще бути однією полірування регулювання cos? від приборкати інстинкт ? як раз залишити в квм, не дивлячись на заборону...

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •