Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 69

Обговорення: kess v2 або fgtech galletto v2?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ді-Сангрію (CH)
    Повідомлення
    99
    хлопці, але, повернувшись в пір'ї...що ви мені порадите, як моєї першої покупки новачка, v52, що дуже легко в італії або v53, що, швидше за все, доведеться? замовлення від якийсь китайський сайт?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав danielecolantonio Visualizza Messaggio
    хлопці, але, повернувшись в пір'ї...що ви мені порадите, як моєї першої покупки новачка, v52, що дуже легко в італії або v53, що, швидше за все, доведеться? замовлення від якийсь китайський сайт?
    Привіт данило клон повинен бути добре, дуже навіть, чому? є тисячі версій, які продають, а потім ciofeca, я можу сказати, що мій півень v2, який я купив за ціною 250 євро, включаючи доставку ? дуже добре дійсно, і досі я працював як послідовний, що у школі bdm і, можливо, помітили подібні несправності в апарат, чи можу я розраховувати ще на допомогу, чому? посилають безпосередньо в будинок матері, де їх роблять

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ді-Сангрію (CH)
    Повідомлення
    99
    чи можу я запитати, де ви його взяли? ви можете зв'язатися зі мною по **** в . Ви би вдячний

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав danielecolantonio Visualizza Messaggio
    чи можу я запитати, де ви його взяли? ви можете зв'язатися зі мною по **** в . Ви би вдячний
    Його купили он-лайн, але і не китайська :-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    Добрий вечір, Йосип, я взяв galletto v53 і коли у мене є деякі проблеми з Magpro 4.2, Mpps 13.2 в risolvermi і все в пір'ї.
    я вважаю, що Kess спеціально для деяких автомобілів, які зараз не пам'ятаю.
    єдина проблема galleto, що я не зміг змусити працювати туристичне

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав Peppino Visualizza Messaggio
    Добрий вечір, Йосип, я взяв galletto v53 і коли у мене є деякі проблеми з Magpro 4.2, Mpps 13.2 в risolvermi і все в пір'ї.
    я вважаю, що Kess спеціально для деяких автомобілів, які зараз не пам'ятаю.
    єдина проблема galleto, що я не зміг змусити працювати туристичне
    Привіт. я не знаю, де і що ви купили, але знай, що galleti v2 клонів, хороших, дійсно, повинні працювати як в bdm (туристичне, які в послідовний (eobd) і можу тобі гарантувати, що з моїм досі ніколи не мали цих проблем: -))) А версій насправді клонів не існує, чому? те, що з того ? набори мікросхем, які встановлені всередині і програмування, які мають всередині адаптера ;-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    за те, що я розумію, мені повідомили, хто мене продав, і тільки налаштування пк, англійська мова і т. д. і які, проте, ми також плануємо пам'яті HW за допомогою невеликої програми, мені вдалося змусити його працювати в бд, але в школі я не витримав, може бути, мій КОМП'ЮТЕР не має 2 gH, як мені пояснювали і як на НОУТБУК МАРКИ DELL

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    за те, що я розумію, мені повідомили, хто мене продав, і тільки налаштування пк, англійська мова і т. д. і які, проте, ми також плануємо пам'яті HW за допомогою невеликої програми, мені вдалося змусити його працювати в бд, але в школі я не витримав, може бути, мій КОМП'ЮТЕР не має 2 gH, як мені пояснювали і як на НОУТБУК МАРКИ DELL
    Пеппіно апаратного та програмного забезпечення, якщо вони зроблені добре, вони повинні працювати, і просто не існує, що частково працює, а частково ні, і та програма, що ви визначили їх, не ? нічого, що usb fix, а потім, якщо ? версія v53, як кажуть, їх на інший комп'ютер не може? працювати, але я повторю, для мене все bagianate також, чому? друзі мої, що у нас є передав гроші, на жаль, у мене віз багато, то які питання ? бути пощастить знайти чесний продавець, який дасть тобі не кажу багато, але принаймні один р? допомога з цього питання, і надалі продукт, який функції на 100 % :-)

І тоді для програмування я не маю на увазі до того, що ви процитували, на перший пост, але настроїти всі параметри, які з заводу або ж виробник використовує для того, щоб працювати програмістом, специфікації, які перейти до прочитати про продукт...........
    Востаннє редагувалось leandro89; до 31-10-2013 14:15

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    однак тепер досягнення? що з новими додатками, який постановив, на Гори,
    всі ці інтерфейси, щоб зіставити блоки управління не будуть служити-й?, за винятком того, що для наддуву двигуна.
    Майстерні несанкціонованих будуть мати доступ дилерів

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    однак тепер досягнення? що з новими додатками, який постановив, на Гори,
    всі ці інтерфейси, щоб зіставити блоки управління не будуть служити-й?, за винятком того, що для наддуву двигуна.
    Майстерні несанкціонованих будуть мати доступ дилерів
    Вибачте, пеппіно я не зовсім зрозумів, це програміст із законами гір

Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •