якщо поплавок в баку ? відмова його не видалите залишається фіксованою, вам доведеться міняти поплавок, а потім і весь танк.....
якщо поплавок в баку ? відмова його не видалите залишається фіксованою, вам доведеться міняти поплавок, а потім і весь танк.....
Сьогодні я вирішив подібну проблему на автомобіль, після того, як автомобіль повернув безліч майстерень без результату.
На практиці виходить напис про несправності двигуна з автомобіля в recovery, без яких-небудь помилок у діагнозі. Як вам вже сказали, і, як я зробив я, натисніть замінити файл орі і знайти dtc, що створює проблеми, навіть якщо причина всьому ? спосіб виключення fap, який ви використовували. На цих авто здійснюється за допомогою перемикача, а не з soft тип раз або ecusafe, що разом з defap видаляються таблиці помилки, які потім створює ці неприємності.
В моєму випадку автомобіль ? була defappata та ходив пару днів, а потім ? пішов у recovery і не має pi? працює. Ймовірно, в картку ? був зворушений, що-те, що він inificiato роботи свічок попереднього підігріву, що потім вони згоріли, і вони відправили автомобіль безпеки, без будь-якого попередження в діагноз.
ви файл орі і дивитися dtc чи прости нам борги dtc орі
я не виключаю ніколи dtc , чергу на ці машини, я б не використовував , раз працює неподалік на edc16c39 старі , ті, без dpf![]()
Хлопці, я вже? пробував ? проблеми, пов'язані паливного бака, Cerina, що для вакууму, тому, ймовірно, чи ви ? зламався датчик чи ви ? знову спорожніли
Йде в recovery для цього або просто помилка?
розкажи дизель іноді cerina стає жувальні з часом і блокує датчик ****llo!!!!
Тільки помилка, автомобіль йде dilusso
Тоді можна усунути, не змінюючи ні шматка.
Починається з завантаження файлу з комутатором і побачити, що помилка, повідомляє діагностики
я також видалив помилку, але вона поверталась на своє місце так, ймовірно ? датчика..