Тоді я, що помилявся, завантажити карту на форумі, тому що мені, виявляється, 9%. Хоча я не знайшов карту, попередньо збереженого, що вона має 22% приросту на 1000 обертів на обмежувач.
Тоді я, що помилявся, завантажити карту на форумі, тому що мені, виявляється, 9%. Хоча я не знайшов карту, попередньо збереженого, що вона має 22% приросту на 1000 обертів на обмежувач.
Ма..просіть допомоги, ми надаємо в розпорядження, а потім, здається, такі freghiate!! Завантажує карту, що й ти!
нарахування карту
мені ніхто не має pi? сказали, що якщо файл, який я доклав, і відрізняється від першої, я був впевнений, що ви завантажили файл, в перший раз.
я не хочу, що з ecm 2001 помиляюся бачити кроком, або що з титану, або map 3d, ви бачили по-різному(але не думаю).
те, що ви завантажили прямо зараз, і він відрізняється від першого, з кроком менше на обмежувач.
випробувань автомобіля з датчик витрати повітря відділений
Ця машина, в теорії, робить близько 180 к., не торкаючись час вприскування чому? Час вприскування вже? обчислені для 80mm3, що достатньо, щоб зробити ці сертифікати, якщо вводять до 4000 оборотів і більше