ну не з'? нічого, що-небудь ще додати!сказав уже? все, наш друг explode82!![]()
ну не з'? нічого, що-небудь ще додати!сказав уже? все, наш друг explode82!![]()
ок, вчинене дякую за всі поради, explode82, слухати і підпорядкувало проблема відновлення, навіть після того, як передав краватку, блін, не до мене, але клієнту, я думаю, що проблема тиску турбо, якщо по-любому все DTC оригінальні avra також помилки DPF, я міг би спробувати скопіювати їх з 150CV без DPF, але він HW і SW різні коду я кажу, ви що думаєте??
дуже ймовірно, що як турбо,але і не вкладу руки моєї в вогні,також може бути проблема високого тиску,але автомобіль вимикається або переходить в recoveri?
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
проблеми і відновлення його в реліз не в стрільбі, тому думаю, що це проблема тиску турбо блок, якщо вас очікує більш високою, що, однак, не є, завтра пробую з клієнтами, щоб разом перевірити тиск турбо, тиск дизельного палива з відносно графіка, і ми бачимо recovery, тому що і
ці автомобілі завжди були проблеми з геометрією turbo, який твердне до перестати відповідати на запити.
На те ми угоду, скажімо, на додаток до цього питання (обладнання) вже помітив, навіть на моїй gt 150 л. с. controllero також працювати, навіть якщо мені здається, регулювати
L привід переміщається при включенні рамки?
Ви геометрія працює, а тільки, можливо, трохи жорстко, але навіть не стільки