Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 41

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    iniez parzializzato повинно бути lim диму на основі map, я думаю...
    потім цю вісь, що приходить в 9000 я думаю, мг повітря....
    очевидно, що для перетворення...так буде 900 mg/str
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Тоді я зрозумів, нічого, quindoli карту напруга на насос "карту дизель", що б між усіма? 4 карти обмежувач диму відповідно до арі всмоктується?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я не хочу помилятися, але мапу напруга на насос повинен стояти поза драйвер....
    тоді спробуйте почути думку хтось інший...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Завтра я почну вже? і я намагаюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Спасибі тим!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    для діагностики, якщо у вас є vag-com ? ідеально підходить,то вибачте, якщо ви поклали карту орі і машини проблем не буде? питання карту, але у вас якісь інші проблеми, які потрібно вирішити, перш ніж........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Я не sononben пояснив, від золота йде, якщо прираховане до низьких, ? нормальний, зіставляється з високими стінами, в той час як орі йде набагато краще, тепер я хлопець, ви не пам'ятаєте, як ходив оригінальною, тому що вона взята з двигуна знищений, був зламаний l распредвала, і переробив зробити двигун одразу мапп, тому я покладаюся тільки на діагностики фірми Bosch, тому що не знаю я його поведінку, що автомобілі орі, метричні, що він переробив насос ще вчора так було, також закінчилася насос і навіть раніше було по-іншому з насосом закінчилася ? таємниця. Сьогодні пробую так, тільки на мапп mapedale лімітери і turbo , pompista сказав, що насос і форсунки були ОК, форсунки були перероблені, так? один був зламаний, коли взяв його і наказав повторити навіть ті,.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Я не sononben пояснив, від золота йде, якщо прираховане до низьких, ? нормальний, зіставляється з високими стінами, в той час як орі йде набагато краще, тепер я хлопець, ви не пам'ятаєте, як ходив оригінальною, тому що вона взята з двигуна знищений, був зламаний l распредвала, і переробив зробити двигун одразу мапп, тому я покладаюся тільки на діагностики фірми Bosch, тому що не знаю я його поведінку, що автомобілі орі, метричні, що він переробив насос ще вчора так було, також закінчилася насос і навіть раніше було по-іншому з насосом закінчилася ? таємниця. Сьогодні пробую так, тільки на мапп mapedale лімітери і turbo , pompista сказав, що насос і форсунки були ОК, форсунки були перероблені, так? один був зламаний, коли взяв його і наказав повторити навіть ті,.
    двигуном у фазі добре, ми в безпеці?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    tidus розмовляв з одним pompista повідомив мені, що автомобіль не має карту напруга на насос....
    ecu посилає сигнал в can, як дизель потрібен і модуль pcm на насос interpetra сигнал і перетворює його в напругу з допомогою саме її pcm, щоб дати, ніж потрібно.....
    він каже, що, ймовірно, в ecu потрібно більше 50мг дизель ? межа фізичний, що той насос, пу? дати, і це посилає в pcm в "конфлікт", тому що в будь-якому випадку не ? відкалібрований, щоб дати, що дизель....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Отже, карту педаль і далі, якщо цей сигнал ? в can c і мало, щоб зробити, що ви знаєте карту і виражається в мм3 / мг або вольт на карті педалі?

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •