Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 52

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав Також Visualizza Messaggio
    IQ?? напишіть прізвище! можна подумати, в quoziented'інтелект!
    має бути кількість дизельного палива, виражений у мг ?
    Поправте мене, якщо я помиляюся, я новачок, не візьміть мене в коло(не я роблю, але не ? приємно, коли прийнято, щоб неосвічений професор ...)
    Потім інший чинник, який може обмежити куріння ? звичайно, карту).

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    дивіться, що ви не я жартую! але IQ не я зрозумів, для чого! а вам не ускладнювати життя..! починається з основних речей! ін'єкції parzializzato , турбо, кількість оборотів педалі і обмежувач крутного моменту!а потім інші і інші речі, план, план.., що автомобіль ви курите, як камін в самому початку ? нормально! той план, і ви зрозумієте, чому? відбувається і correggerai свою карту! але якщо ви хочете, звичайно, щоб зробити чіп-тюнінг ? нормально, ніхто тобі з цим впоратися? безкоштовно...!на форумі ви можете отримати тільки поради і думки.. але не курси ! ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    дивіться, що ви не я жартую! але IQ не я зрозумів, для чого! а вам не ускладнювати життя..! починається з основних речей! ін'єкції parzializzato , турбо, кількість оборотів педалі і обмежувач крутного моменту!а потім інші і інші речі, план, план.., що автомобіль ви курите, як камін в самому початку ? нормально! той план, і ви зрозумієте, чому? відбувається і correggerai свою карту! але якщо ви хочете, звичайно, щоб зробити чіп-тюнінг ? нормально, ніхто тобі з цим впоратися? безкоштовно...!на форумі ви можете отримати тільки поради і думки.. але не курси ! ..
    Ні, - спокійно мою проблему ? навпаки, мені не курить взагалі, і я думаю, що є якийсь обмежувач дизель на карті, що я не знаю;
    Я припускаю, що відносини стехиометрической, так і низьким, приїхавши ї? повітря від турбо, але все ж дизель.
    На різних тестів, які я кіт, я завжди пустот від 900 до 1400 оборотів і не можу її добре піти від 3000 оборотів.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    6
    Що ви маєте на увазі для ін'єкцій parzializzato?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    карту диму

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    6
    &Quot;карту димів" ? обмежувач IQ на основі обертів двигуна і кількості? повітря на вході.
    На практиці потрібно, щоб не надати занадто багато, коли з'? мало повітря.
    Правильно?

Зараз хто-небудь, поясніть мені, звідки ви взяли термін "уприскування parzializzato"?
    Я знайшов цей термін в ECM2001, що ECM Titanium, не зрозуміти, що він мав на увазі...

Edit:
    IQ = Injected Quantity
    вимірюється в см3
    Не звинувачуйте тих, хто використовує скорочення, ? щось дуже звичайна у використанні IQ, SOI, SVRPL, SVBL, та ін..
    Новачки повинні вчитися до роботи в цілому і скорочень від s?.
    Щось мені підказує, що Alientech, він ще не навчився, тому, що на картах ставить в якості осей обертання, mototre і навантаження від 0 до 100%. Але де, чорт візьми, вони приймають я навантаження?? В реальності? тузи і RPM-IQ. І якщо ви хочете зробити зіставленні, як ви повинні, ви повинні також розширити осі IQ для того, щоб надати більше?... vabb? залишимо у спокої.. вибачте приборкати..
    Востаннє редагувалось alex.t; в 02-09-2012 10:59

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Зараз ви будете мати свій власний камін! принаймні, не скаржитеся + ! контролює те, що я зробив, на pazializzato.. все ще не вистачає повітря в двигун! і + я торкнувся обмежувачем крутного моменту! перевірте!хороша робота
    File Allegati Файл Вкладення
    Останній раз редагувався : також; в 19-08-2012 13:04

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123

Спасибі Також, зараз я вчуся, scarichero' ваші зміни, коли raggiungero' 50 повідомлень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Між тим, що я бачу свою карту, я підготовлений інший.
    З winols я знайшов адреси, карти, SOI(start of igniction), як змінюються ці карти? Чи не чіпають ?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось lupak; 25-08-2012 в 22:17

intrujans
    Guest
    Є деякі підручники в інтернеті EDC15!

Рекомендується, щоб поглянути на них

Фу cos? що я почав, і навіть деякі файли з друзями, щоб спробувати зрозуміти,

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •