Стр. 3 з 17 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 161
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    шляхом обчислень на турбіну в свій графік is має trim 52 conexducer 72mm, 50 з exducer в 73.8 мм і 48 exducer 75 мм, 3 мм, ще, звичайно, допомагають, але як я вже говорив, різні цінності в моїй крильчатки вихлопної не збігаються з цьому випадку poiuche змінюватися і inducer, а потім тільки витрата повітря при тому ж тиску, господи, якщо я помиляюся

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    в очі тобі скажу: 3-го, з обробкою за нижчою т, здається, краще працювати на 1.5 бар якщо ефективність частини з max в центрі і мінімальної на вулиці, навіть другий ? на одній тільки efficiennza, звичайно, ми маємо на увазі 2.5 бар, тобто 1.5 бар наддуву + 1 бар абсолютного тиску правильно?
    ми говоримо, що ваші міркування ? правильно.
    так як 2 народу, щоб дати цій press і той обсяг, повинен працювати майже 180000 обертів....
    у той час як 3 і трохи більше 100000 оборотів в іншому ж повітря і тиску....
    який sar? більш ефективний???звичайно, третій.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    pero, дозволь мені також, що ui ми говоримо про варіації на exducer що ? правильно, на стороні стиснення, очевидно, маленький ? більше відношення trim, і вона стискає менше, в моєму випадку exducer ? ідентичні, але inducer більше, я думаю, це інша умова, як би ви себе поводили турбіни в графіку lasicando exducer ідентичні, але, змінивши inducer?
    ок, але що обрізки trim у вас??ти це розраховується??

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    шляхом обчислень на турбіну в свій графік is має trim 52 conexducer 72mm, 50 з exducer в 73.8 мм і 48 exducer 75 мм, 3 мм, ще, звичайно, допомагають, але як я вже говорив, різні цінності в моїй крильчатки вихлопної не збігаються з цьому випадку poiuche змінюватися і inducer, а потім тільки витрата повітря при тому ж тиску, господи, якщо я помиляюся
    так що різноманітність в inducer, що exducer все одно trim залежить....так що це f? differenzasu з'явився, що пу? дати тобі чи ні дати, тиску, навіть єдиний, витрати...розумієш??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    то aspe, що не я йду за вами, тепер у компресора inducer тягне повітря всередині, і від його величини у нас є досягнення, exdice в залежності від його величини мені тиск, я думаю, що це право, їх співвідношення в квадрат 100 на мене з оздобленням, що на турбіну спочатку було 50, і на цей гібрид ? 54, ви хочете мені сказати, що змінивши exducer або inducer-єдиний обробкою в risultatio не змінюється?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    від того, що я зрозумів, нова турбіна солі менше тиску, але при тому ж тиску я більше повітря, то посилення я? або ? ефект плацебо і не з'? різниця, курити не палить, ще й з тій же карті і йде краще

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    то aspe, що не я йду за вами, тепер у компресора inducer тягне повітря всередині, і від його величини у нас є досягнення, exdice в залежності від його величини мені тиск, я думаю, що це право, їх співвідношення в квадрат 100 на мене з оздобленням, що на турбіну спочатку було 50, і на цей гібрид ? 54, ви хочете мені сказати, що змінивши exducer або inducer-єдиний обробкою в risultatio не змінюється?
    tidus це не inducer, що ви d? масштаби і exducer, що ви від тиску....
    справа доходить до того, що даний оздобленням або "плавучість турбіни"....
    cio? поєднання inducer і exducer визначити, що обсяг(більше або менше, і схоже
    як ми бачили) тиск турбо пу? тобі....
    тепер те, що ви не будете бачити більше диму з автомобіля пу? залежати від того, що ваш новий обробкою turbo в певних умовах dia p? повітря більше, але і більш ймовірно, що турбо, так і більш ефективним, то грійте менше повітря,отже, менше гарячого повітря і більш багатою киснем,так що ваш автомобіль з тим же дизель курить менше....
    факт залишається фактом? chedal шум, що ви відчуваєте до оборотів і тиску пов'язано з тим, що турбо для обробки більш низьким, чим менше тиск і, отже, v? в задусі...
    розрахуйте свій trim, що я бачу, якщо я можу знайти один compressor map для турбо....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    trim холодній стороні 54, але ризик поломки робочого колеса і вала за цей шум?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    exducer 49 inducer 36.3 trim =54

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    trim холодній стороні 54, але ризик поломки робочого колеса і вала за цей шум?
    давайте подивимося, якщо я можу знайти compressor map turbo...
    ми-то сказав, gt1749v trim 54...правда??

Стр. 3 з 17 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •