Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 29 29

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав angelus.d87 Visualizza Messaggio
    Звичайно, один-не знає абсолютно нічого, і хоче вчитися повинен мати посилання ke справедливо ви знайдете в файлах, опублікованих... Якщо пп має їх, як пу? робити, говорити і давати відгуки або, скажімо х, як їх, xk і було так? Або ту адресу, що відповідає
    просто, якщо публікується файл, орі з певних номерів, hw і sw, з цієї нагоди в інтернеті і з адрес, які будуть по мірі роботи, написані за ваші випробування і навіть можна розмістити, щоб запитати, якщо ви на правильному шляху, так як ви можете прочитати не існує, тільки завантажити, але також завантажувати,мабуть, ти один з тих, хто завжди сперечатися,якщо щось написано в правилах, вам не добре, ви не зобов'язані слідкувати за форумом тим часом, однак,'ви знаходитесь в письмовій формі протягом 2 днів ви не професіонал,не, мені здається, ти написав що-небудь, щоб збагатити технічний форум, але там ти послав до ***** для того, щоб ввійти в розділ" off limits у правилах є написав режимів, які ви повинні слідувати, щоб отримати доступ в цей розділ,з цим я закликаю тебе використовувати обговорення серії, що перебуваєте на цьому форумі, що ви мрії в іншому місці і робити менше спір.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    точно потрібно підняти до 900, але можливо краще 910/920

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    дякую тобі, єдине, що я не можу зрозуміти, оскільки є три криві зміни третього ? вище я так com'? або вона навіть 900 і то після того як я вставив файл , я повинен підняти криві? якщо встаю, він встає перший поворот разом, так що не знаю, як це зробити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    Ви повинні скопіювати цю карту холодний, то гарячий, то отримаєте, що гаряча отримати криві ke нижче 900 і піднімайте вручну до 910, якщо ви говорите, ke третій і вище залишити її лежати, зрозумів?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    третя крива стоїть на 1100 приблизно, замість того, перші два стоять на 400 то я повинен підняти до 900 с, тут ми знаходимося єдиний сумніваюся, що мені залишається, щоб підняти дві криві на 900
    потрібно вибрати обидва з ось намагаюся підняти? якщо встаю, скажімо, від нападу двох кривих починається вигин кривої, і я не знаю, якщо ? таке право , або я повинен вибрати все, починаючи від початку першого повороту, але так роблять, тягнеться до форми кривої гори, я не знаю, якщо я пояснив, ну я сподіваюся на це спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    Ви повинні вибрати їх окремо точка x точка, які програми ви використовуєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    Ecm titanium

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    Xfetto nn ви вирішили ke двічі клацніть його правою кнопкою миші, де значення pi? низький 900 і піднімати nn, вам необхідно додати їх кривий здорових, але в невеликих штрихів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    Добре, ви праві, вас тут x, дізнавшись, і завантажте файл повинен робити, як всі і роблять, посилаючи повідомлення, а Дуже здорово і компліменти, і так далі як gi? я написав вам x ***** x зробити, скажімо, приватної, але, очевидно, x ***** nn, вам подобається відповідати... і тут я хочу додати ще..

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •