я спробував зробити діагностику з Ducatidiag і Півень 1260 , я зробив посилання у вигляді схеми пояснюється на сайті, але нічого, не з'єднується з ебу. хто-небудь вже? пробував це рішення ?
я спробував зробити діагностику з Ducatidiag і Півень 1260 , я зробив посилання у вигляді схеми пояснюється на сайті, але нічого, не з'єднується з ебу. хто-небудь вже? пробував це рішення ?
раніше говорилося?
вибачте, можливо, я не пояснив, мотоцикл боку, ввівши код вручну, але я не зміг зробити діагностику за допомогою програми й інструменти, зазначена вище, не у мене обладнання призначене потім я спробував..
ок, я думав, не запускається навіть....
доброго ранку усім!!!! сьогодні я перечитав ебу з півень 2 і обробки файлу з prog x іммо, хтось мені пу? скажімо, якщо йде добре, і я намагаюся переписати ? файл ? завжди 320 kb, то півень 2 не є контрольної суми запису і не я цей драйвер x ecm titanium, хтось c? він ?
спробуйте набрати його... і подивитися, якщо.. пошкодження не зробити..на макс-поверніть все як раніше..
але якщо файлу немає ? добре, не зависає ? як я сказав раніше, я не знаю, якщо контрольна сума ? правильно
gi? зробив DemolitonMan, але нічого.. якщо я не ставлю код частині, не ? одно, перш ніж..
Цюй? додаю золотих і 2 файлу тіста, зроблені з AETOOL & РАЗ