Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-30 з 41

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Я тільки що перевірив останню карту,запитуваний крутний момент під час пуску,то тим часом я забув змінити вр, що я p? кілька,то, як не дивно, ecm, як 10x16 про файл 8в, а на файл-орі від croma ж, як 16x16. Тепер я намагаюся повернути акції в цей момент
    Я були пов'язані, і я теж, і я помітив, що значення двох поверхів (8v і 16v)різні, то, по мені, у вас є дві можливості: перший ? спробувати передати її на оригінал і побачити, як вона йде (як вже? запропонував навіть ви), в іншому випадку ви повинні взяти карту 16х16 і interpolarla на 10x16.

...1E2EC справді, схоже, карту 4x10. Я встала, всі без добре виглядати bp. У damos не від але ? третій обмежувачі vgt, враховуючи, що тільки підвищення у 2 інших спочатку не закривалася-й? 75%, в той час як підвищення навіть це,хоча я не дуже добре зрозумів, що таке вр,перший може бути атмосферний тиск, а другий просто не розумію. Мені потрібно підняти тільки кінці до 6144 по-вашому, залишаючи частину 'спускається' оригінальне? Стільки, зрештою, що важливо для мене ? щоб закрити геометрії більше 75%, майже до 2000 оборотів.
    Цей план залишається трохи неоднозначне, здавалося б, 4x10, але немає...
    Аналогічно BP залишають мене трохи спантеличило! ? я, здається, трохи низько, щоб бути барометричного тиску...
    По-моєму, щоб мати впевненість, ви повинні перевірити їх за допомогою Damos певний...
    "Їздити боком-це один з найкрасивіших завдань, які людина може зробити плаття" М. Biasion

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    Сандро, що сказати...***** plimenti ти великий!завжди дотримуюся ваших робіт..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    Citazione Спочатку Написав mikyrace82 Visualizza Messaggio
    Сандро, що сказати...***** plimenti ти великий!завжди дотримуюся ваших робіт..
    це повідомлення!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    від 1e2330 знаходитесь 4 Д, 4 I, карти, різне, і, нарешті, *1e29c0 2 Стор.
    Датчик aveo не читав або не пам'ятаю, 3.5 все одно пу? йти!
    Спасибі,я для контролера pid мав на увазі зовсім інші..
    Де ти вказав? я бачив 6,а потім в 1e29c0 ще 2.. Як ніколи я ще не бачив 2? Я думаю, що у нас є ВР схожими на інших, але їх не бачу. Я бачив, що деякі зупиняються на 3750 обертів,ще на 4500 і ще на 5500. Прямо зараз? цікаво,враховуючи, що значення, які я в той спини, які однакові для всіх iq,не я повинен спочатку спробувати оновити тільки останній BP, поставивши його в 120mm3? Або я міг би також scalarla, віднімаючи 30 і 50mm3, і вийнявши стати 10-20-40-60-70-80-90-100-120. Також, чому? за низький рівень iq, я думаю, що не втрутитися-й? так і моя проблема ? з високим iq, що не є в осі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Спасибі,я для контролера pid мав на увазі зовсім інші..
    Де ти вказав? я бачив 6,а потім в 1e29c0 ще 2.. Як ніколи я ще не бачив 2? Я думаю, що у нас є ВР схожими на інших, але їх не бачу. Я бачив, що деякі зупиняються на 3750 обертів,ще на 4500 і ще на 5500. Прямо зараз? цікаво,враховуючи, що значення, які я в той спини, які однакові для всіх iq,не я повинен спочатку спробувати оновити тільки останній BP, поставивши його в 120mm3? Або я міг би також scalarla, віднімаючи 30 і 50mm3, і вийнявши стати 10-20-40-60-70-80-90-100-120. Також, чому? за низький рівень iq, я думаю, що не втрутитися-й? так і моя проблема ? з високим iq, що не є в осі.
    Вісь ? у випадку, якщо ти його відповідати обсягом замітки, інакше не отримаєте modulabilit?.

карти у мене виникають:

*1E2330
    *1E2424
    *1E2518
    *1E260C
    *1E2700
    *1E2800
    *1E29C0
    *1E2AC0

Тому, як казала тобі, рада ? працювати за коефіцієнтом P з зміни дуже незначні, враховуючи, що втручання, навіть скромний, часто включає в себе збільшення піку важливо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Вісь ? у випадку, якщо ти його відповідати обсягом замітки, інакше не отримаєте modulabilit?.

карти у мене виникають:

*1E2330
    *1E2424
    *1E2518
    *1E260C
    *1E2700
    *1E2800
    *1E29C0
    *1E2AC0

Тому, як казала тобі, рада ? працювати за коефіцієнтом P з зміни дуже незначні, враховуючи, що втручання, навіть скромний, часто включає в себе збільшення піку важливо.

Я намагався оновити тільки pid з iq, що inietto? ? мало змінився нічого.. Тепер, однак, на практиці вдалося вирішити після журнал журналу. Я завжди падіння тиску на 4000 об., 2.1 проходить в 1.9 і в 200 оборотів сходить.. і їх спрацьовують pid, чому? геометрія проходить з 26% до 35% приблизно.. Я спробував відкрити її різко, аж до 12% на останній поворот і cos? я йшов за карту vgt від log? я робив 1.8 після 4200.. р? занадто мало..
    Сьогодні я підняв? я виявився занадто далеко, чому? ? знову втрутився його pid. Тепер я спробував опустити золоту середину, щоб побачити, якщо це добре.. все Одно машина йде тааак добре, і я думаю, що на 260 cv приблизно.. І що добре ? хто НЕ курить, якщо не між 1500 і 2200 зі всім вже? (вводить більш 110mm3 gi? до 2200 оборотів, і заряд 2 бар на 2300 оборотів)..
    Я використовую час вприскування розраховується по-різному і не так, як я робив раніше. Ти Сандро використання інтерполяції? Чому? я читав коментар, в якому ти сказав, що applicavi ж %, що тисни у ВР. ? cos? вони набагато більше? довгі, що при інтерполяції.. Я намагався використовувати цей метод, однак, і я час досить високими, і, щоб мати вз 4/4,5 градусів до 4500 оборотів в мене 3,6 градусів і більше? що файл 1.9 150 hp і 4,5 градусів пі? ducati corse, де використання часу уприскування. Я знаю, що не кілька градусів пі? (враховуючи те, що на середніх у мене більше?) ? з часів, що від cos? довгі я не можу по-іншому. Cos? com'? тому 910 градусів на 250.. До часу з інтерполяцією, які були набагато більше? короткі і заздалегідь-й? близько до вмт, що я ніколи не досягла 900 градусів..? тепер він ще доставки прямо повний.. Ось приклад...http://www.youtube*****/watch?v=AZHMe...FYBn3-2EnEAkwg. Я сподіваюся, що не порушувати правила, розміщуючи відео і точно ? увійти в autobahn німецька мова (у голландії протягом року).. Вважаючи, що не курить, на практиці, нічого всередині не бачу нічого) і працює на частоті 2,2 пік від 2500 до 3500, потім 2,1 до 4000, в яких має падіння в 1 9. по 200 оборотів, а потім повертається в 2,05 до обмежувача, як карта мети..
    Проте єдиний спосіб, щоб не робити ремонт pid ? відкрити багато геометрії у верхній частині з високим iq, і pr цього необхідно опустити обмежувачі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216

карти у мене виникають:

*1E2330
    *1E2424
    *1E2518
    *1E260C
    *1E2700
    *1E2800
    *1E29C0
    *1E2AC0

Привіт Сандро, я хотів би повернутися на тему контролера PID. Тоді я зрозумів, що порядок, як і які потрібні, а які ні. Головна Проблема ? що між мій файл і 16v є величезні відмінності. У моєму файлі вони майже рядків і прямі, в той час як на 16v вони криві.. Що я повинен зробити потім? Чому? я думаю, що якщо коли-небудь copiassi ті 16v я повинен скопіювати кілька біт перед, відповідний pid. ? я не впевнений, як, що. В даний час вдалося тримати тиск досить стабільним навіть допомагаючи з обмежувачем тиску з турбонаддувом, який завжди, що якщо геть високі завжди даючи 50mbar в pi? що в карті тиск буде більше? стабільний. На 5000 оборотах, я повинен був приїхати до відкриття, геометрії, менше 20%, чому? якщо ні, і сходить межа тиску, враховуючи, що я йду занадто далеко від вмт, беручи до уприскування висока, і я залишив передоплату розширені до 4500. Я хотів би, щоб? спробуйте змінити PID, щоб побачити, якщо я можу поліпшити. Ви можете дати мені руку? Фактор D, що ви сказали залишити так само на 0, здається, вже? 0 в оригіналі. Якщо вони не будуть обернені в мій файл, ніж відразу після, що ? 'during transient operation'. У altir? практично всі прямі лінії, на мене орі. Як ви думаєте, було б краще це зробити?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я хотів би, щоб читати ці обговорення в якийсь тренер звичайно тільки для curiosit? бачити, що особа роблять...по-моєму, колір(особи)йде, а приходить інша....ха-ха-ха...хлопці, ви не великі c'? що сказати...прості шанувальники, які знають набагато більше багатьох нібито padreterni з задерикуватий...
    продовжуйте cos? що ви сильні ноги
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •