спробуйте, поклавши turbo оригінал або diminuiscilo або трохи знижує тиск, імпульс, навіть якщо вам не дістанеться abbassala трохи типу 5-6 %
спробуйте, поклавши turbo оригінал або diminuiscilo або трохи знижує тиск, імпульс, навіть якщо вам не дістанеться abbassala трохи типу 5-6 %
журнали *********** вони були зроблені з оригінальною карті немає dpf немає egr, немає swirl..
так як ? автоматично я abbasseri в pelino пара або ritarderei оборотів в хвилину, збільшення...
у мене проблема відновлення автомобіля, так само і в це електромагнітний клапан, який управляє overboost.
Змінилася, і все вирішити
ок, спасибі...
з вашої звітності turbo... я пішов копатися... і я бачив, що у мене великий trasudo від труби ic....
може бути, що я забруднив.. привід.. і не працює як треба??
я не можу бачити його.. я повинен дивитися з-під.. додаю між тим, 2 фото..
rispolvero цю тему..
відстань 8000 км... і 4 місяці ... і мені більше не було recovery... (toccatina.. хіхі) автомобіль зараз немає egr немає dpf і немає swirl... все як мапу, що фізично...
тобто.. лист на egr... dpf.. в гараж.. і swirl зрізати..
по мені... проблема була саме в картці на даний момент.... видно, що не зробив жарти...
я намагався завантажити інший... але я боюся.. підіть ще в recovery...
якби карту... що це може бути???
Хороший питання, орі і мод!!![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
у грі та в базі даних .. мод і на першій сторінці..
однак на першій сторінці.. знаходитесь посилання на банк даних...
цей мод.... дав recovery 100 км після завантаження...
і завжди в реліз ... тобто після того, як кинула в проводці акселератора... (в гальмо двигуна.. і в автоматичному режимі), в ripredere в проводці акселератора я був у recovery без індикаторів...
Здравствуйте, я inizieri зробити карту повністю з нуля саме для того, щоб спробувати поліпшити прибутковість і уникнути recovery, якщо проблема ? викликано карту. У всякому разі, ви намагалися підключити самодіагностику, щоб побачити, якщо а, якщо він йде в recovery, які помилки дає?