дивіться, що кількість cks ? нормально, що змінюється між mod і орі....*****unque, як титан, що winols це рай автоматично, я думаю, що якщо ви використовуєте правильний драйвер і робить ecm
дивіться, що кількість cks ? нормально, що змінюється між mod і орі....*****unque, як титан, що winols це рай автоматично, я думаю, що якщо ви використовуєте правильний драйвер і робить ecm
Прошу вибачення, я думав, будучи старий він вже? в архіві...
Файл ОРІ
http://www.professionalchiptuning.ne...4354#post84354
Пост #22
Востаннє редагувалось leandro89; 25-02-2014 до 19:02
навіть з ecm вам розрахувати cks? ви повинні дотримуватися того, що говорить вам програма (ecm2001)...я не думаю, що вам потрібно, інші просто, що ви використовуєте правильний драйвер то виконайте те, що вам говорить........
Я поставив код двигуна ? унікальний, як дано!
Потім ви говорите, що ? все ок? Ви пробували дати йому в око??
неупереджено , я не ставив би цей файл на машини.... якщо підняти тиск турбо, ви повинні затримати l заздалегідь , ви підвищення заливка , а потім, піднявши ступінь стиснення реального... те, що ви робите, як ви вважаєте , у вас є тільки змащені і підняв тиск турбо , але не переміщали його обмежувач ...
карта бензиновий двигун з турбонаддувом ,не ? легко ? важко навіть для досвідчених, а потім подають зворотного зв'язку на виході в режимі реального часу , якщо smagrisci ламається...
листування Фабіо
ось файл-черн
Велике спасибі вам за інформацію!!! Звичайно, я тут, щоб вчитися! Я б хотіла навчитися керувати авансів, і обмежувач, чесно кажучи, не знайшовши в драйвер ecm не знаю, де пу? ...
Я також обговорення на карту, я хотів би дуже приємно, якщо б я міг, дай мені руку! На жаль, я не можливість? платити, але якщо я можу, в моїй області, я можу, звичайно, відповісти взаємністю!!
Я дізнаюся, швидко! Мені просто потрібна допомога...
я не прошу грошей, не було б правильно для форуму , у вас є файли, в наявності і не дорого ,я рекомендую, щоб це зробити його своїми руками робити , принаймні, дізнайтеся,
я автомобільний бензин турбо я тільки з машини і на роликовому випробувальному стенді з stekkio