Правильно!! Завтра спробую перевірити поради sno74 побачив, що у мене в off c3 1.4 tdi таким чином, ви faro знати, якщо з autocom вам уникнути лічильники eobd
Правильно!! Завтра спробую перевірити поради sno74 побачив, що у мене в off c3 1.4 tdi таким чином, ви faro знати, якщо з autocom вам уникнути лічильники eobd
просто встановіть eprom
Я підтверджую, що говорили msport або клон lexia або в будинок матері, він робить обнулення лічильників
Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)
Але ніхто в той час дав чітке рішення!
Я теж передбачав би з lexia/PP2000, але я не знайшов способу це зробити.
на даний момент я знайшов таку річ:
збережені програми, і scopattate також і eeprom, наприклад.
відкрийте виконуваний файл, клікніть на символи, psa, виберіть edc15c2
виберіть PCS
відкриється невелике вікно, що потрібно збільшити на весь екран за допомогою відповідної кнопки поряд з "Х" закрити вікно.
очевидно, як і ви, але ви ніколи не знаєте, що заповнювати потік людей, що не може знайти кнопку :-D
З'являться по чарівництву три кнопки: 1, 2 і 3
натисніть "button 2" і відкрити eeprom оригінал.
Вийшли 5 service history перераховані, і лічильник стирання dtc. у original ? 52.
те, що я не зрозумів ? чому? з'являються тільки 5 service history...
тепер відкрийте dump "noservice", який я створив будь-якому редакторі, шукаємо перше значення "52", що я мало статися, і, поставивши його на нуль.
насправді ми бачимо, що l' S Count обнуляється.
потім, завантаживши дамп "noservicehistory" ви відновлюють також 5 історичних обслуговування.
на жаль, без свого інтерфейсу, від того, що я спробував зробити, програма не залишає змінювати і зберігати дамп...так що мені залишається ніяких сумнівів, що те, що зробив я в ручну як то виправити.........
які-небудь ідеї?
гарне дослідження
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-09-2013 до 23:06
підкажіть.
на дамп оригінальний (знайдений в інтернеті) після 52 є 5 зон даних, всі FF.
facnedo кілька випробувань, у кожному районі, наприклад, FF зберігає поспіль кількість дилерських, дата і пробіг.
ймовірно, на цей дамп в ff чому? скасування бронювання ? була зроблена з тестерів, загальний/не правильно.
Крім того, на пам'ять не пам'ятаю, але, ймовірно, lexia/PP2000, записувати тільки дані 5 останніх ануляції? навіть якщо це й так? можна пояснити все.
остаточно, це ? дамп, який передається як "діва":
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-09-2013 до 23:07