Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 71
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт! не бачу абсолютно, де, по-твоєму, ми укладені тільки для професіоналів, коли більшість аргументів народжуються саме від новачків, як ви, так і простих любителів, без майстерні, які просять допомоги або пояснення, які ми намагаємося оперативно допомогти в межа можна,якщо ви шукайте у форумі є розділи високого ****llo культурного говорити ебу, що протягом декількох форумах, ви можете знайти, і це очевидно, що ми не можемо покласти обговорення ясно, навіть для тих, хто навіть не зареєстрований,ми просимо тільки те, що наші користувачі будуть постійні, а не крок, тому що мета полягає в тому, щоб створити суспільство справжньої при всіх дійсних чисел, а не тільки сотень учасників та кількох активних не знаю, якщо я поясню,якщо ви маєте на увазі правила 50 повідомлень корисних кажу тобі заздалегідь, що ті, хто відвідує форум і бере участь в правильній манері, в обговореннях навіть не будучи професіоналом, досягає їх без проблем, тому що всі повинні вчитися у всіх, і навіть тих, хто не розуміє ви можете викладати щось іншим,а якщо ви маєте на увазі розділ " off limits ви заздалегідь, що в першу чергу в форумі і все безкоштовно,все не так, як вони роблять в інших країнах, які намагаються продавати в лічку те, що ми надаємо за винятком послуг, які будуть затребувані і які не пропонуються з боку співробітників professionalchiptuning і, знову просив і не запропоновані, тому що в будь-якому випадку ми допомагаємо всім, а якщо ви хочете зробити роботу, і це очевидно, що ви платите, якщо ви скаржитеся саме з тим, правила досягнення 50 повідомлень корисних вибачте заздалегідь, якщо я пишу в манері, трохи грубий, але в моєму форумі, я не дозволяю нікому входити без стуку,зробити propi зручні і потім зникають, навіть не представитися або подякувати, отже, у тих, хто добре адаптується в іншому випадку я не можу допомогти вам більше часу,не образи навіть, скільки людина має зробити за день, що навіть не підписують, і я зв'язався з вами цікаво, матеріал, який знаходиться в форумі, так, по-твоєму, я відкрив форум, розміщуючи матеріал тільки для тих, хто шукає в інтернеті щось і знаходиться тут?
    ти написав від 2 днів, не знаю, якщо ви читали небагато навколо і побачив ****llo цього форуму допомогти і пояснити різні питання, щоб не говорити банк даних файлів ori on lin, що ще ми повинні розширити parechio надання, звичайно, повторюю безкоштовно (вибачте, якщо це небагато).
    ти змушуєш мене зрозуміти, тому що, по-твоєму, форум і орієнтований більше на прибуток?
    може бути, по-твоєму, хто це професіонал у промисловості і тому, щоб корабель знайшли і проводити час тут, що присвячує більшу частину розділяючи краще знати тих, хто потребує або з тими, хто не знає, битою і питає інформації повинні також зробити безкоштовний курс, так всі ці діти, озброєні півник від 30€, крім дурня, вже значна частина клієнтів на ринку, роблять це навіть добре, що завдяки нам?
    мені шкода, але ви повинні миттєво переглянути те, що ви написали, і подумайте добре, перш ніж писати в майбутньому,гарне продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

НОВАЧОК L'avatar di afortunao
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    28
    Я думаю ... я відчуваю, як стандартні респектабельний 50 місць, перш ніж ви можете отримати доступ до вмісту форуму. Я професіонал в автомобільній промисловості. У мене є досвід у багатьох областях. Але я не вся інформація. І багато я дізнався в інтернеті та багато іншого я вчитися. Якщо форум гальмує так, що вона може дізнатися про нього, я не відчуваю себе мотивованим, щоб поділитися своїм знанням.

Правила повинні дотримуватися, але я знаю, що c'? що contatiempo, що ? контрпродуктивним для збагачення форум

з повагою

p.d.: перекладач ******
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав afortunao Visualizza Messaggio
    Я думаю ... я відчуваю, як стандартні респектабельний 50 місць, перш ніж ви можете отримати доступ до вмісту форуму. Я професіонал в автомобільній промисловості. У мене є досвід у багатьох областях. Але я не вся інформація. І багато я дізнався в інтернеті та багато іншого я вчитися. Якщо форум гальмує так, що вона може дізнатися про нього, я не відчуваю себе мотивованим, щоб поділитися своїм знанням.

Правила повинні дотримуватися, але я знаю, що c'? що contatiempo, що ? контрпродуктивним для збагачення форум

з повагою

p.d.: перекладач ******

я шкодую, що вам потрібно, щоб поділитися своїм знати, з форуму?
    може бути, вам потрібно завантажити файли ori банку даних?
    може бути, вам потрібно завантажити sw доступні на форумі?
    можливо, вам потрібно подивитися, напрямні з такою екран?
    якщо вам це не потрібно, достатньо того, що ви берете участь в обговореннях на форумі і в найкоротші терміни досягнете корисні повідомлення не вірите?
    багато хто замість того, щоб взяти участь скаржаться, тільки не для того, щоб переглянути або завантажити, але, можливо, це просто, що цікавить цих людей?
    IP

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    28
    може бути, переклад не ? добре, ? для цього, що ви не зрозуміли те, що я думаю.

На цьому форумі avr? багато цікавих речей дізнаєтесь, і я думаю, sar? держава за рахунок людей, які поділилися в свій час. Ви думаєте, що ? все це робиться? Ви думаєте, вам не потрібно більше? допомога? Зберігати sw? всі ckack? ..., ви думаєте, що мені потрібні деякі програми і не пу? отримати з будь-якої точки інтернету? ... може бути, я досить програмного забезпечення, яке допомагає людям, які відвідують цей форум., може бути, я тими, хто потребує допомоги.

Я кажу, що кожен з нас має наше знання, і не відчувають себе мотивованими, щоб поділитися на форумі, що мені написати правило 50 повідомлень
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    У двох словах я скажу вам, що правило 50 безлад і було зроблено, тому що " багато реєструються і не беруть участь в житті форуму завантаження програмного забезпечення
    доступні безкоштовно, а то не бачив ще в цьому з мого боку означає, приходять у ваш дім, cacar.. і піти поведінки, що тут не йде, так що якщо ви дійсно зацікавлені 50 mess, беручи участь у конструктивному їх оформленні в протягом декількох днів, без суєти.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    може бути, переклад не ? добре, ? для цього, що ви не зрозуміли те, що я думаю.

На цьому форумі avr? багато цікавих речей дізнаєтесь, і я думаю, sar? держава за рахунок людей, які поділилися в свій час. Ви думаєте, що ? все це робиться? Ви думаєте, вам не потрібно більше? допомога? Зберігати sw? всі ckack? ..., ви думаєте, що мені потрібні деякі програми і не пу? отримати з будь-якої точки інтернету? ... може бути, я досить програмного забезпечення, яке допомагає людям, які відвідують цей форум., може бути, я тими, хто потребує допомоги.

Я кажу, що кожен з нас має наше знання, і не відчувають себе мотивованими, щоб поділитися на форумі, що мені написати правило 50 повідомлень

я прекрасно зрозумів те, що ви написали, навіть якщо ви використовували перекладач і повторюю,якщо ти не потрібна скачати sw,файли,керівництва,канали і багато іншого, що, як ти написав ти, звичайно, почасти вже у вас є або ви можете знайти в інтернеті і ви професіонал, який може поділитися з нами своїм досвідом у різних пост, тому що ти так довго за нашими правилами, і ви не берете участь в обговореннях на форумі і в 3-4 дня, побачив, що, як ви говорите, ви професіонал, ви набагато перевищили 50 корисні повідомлення?
    ще до 50 повідомлень розміщують файли орі в базі даних файлів орі, які не присутні навіть це добре, що ви не хочете брати участь,не хочете-правило 50 повідомлень, але' скаржтеся, ти молодець,це правила, якщо вам подобається, і так, в іншому разі не брати участь,закрито, не по темі.

IP

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    28
    Я прекрасно розумію, чому, щоб нав'язати це правило, в чому, я просто намагаюся змусити вас побачити на зворотному боці. З іншої точки зору
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Я прекрасно розумію, чому, щоб нав'язати це правило, в чому, я просто намагаюся змусити вас побачити на зворотному боці. З іншої точки зору
    дякую, я зрозумів, що ви хотіли б допомогти ще і тим, хто потребує, але я повторюю вам, що якщо ви більш складна, з першим в brevisimo давно ти з наших, ти теж, і все одно мені хотілося б, ваша присутність, бачив, що ти кажеш, що бути професіоналом.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Я згоден msport з цього нового правила....
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    28
    Я згоден з вами, msport... я сподіваюся, що зможу допомогти на всіх тих, які будуть потрібні...
    IP

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •