привіт! не бачу абсолютно, де, по-твоєму, ми укладені тільки для професіоналів, коли більшість аргументів народжуються саме від новачків, як ви, так і простих любителів, без майстерні, які просять допомоги або пояснення, які ми намагаємося оперативно допомогти в межа можна,якщо ви шукайте у форумі є розділи високого ****llo культурного говорити ебу, що протягом декількох форумах, ви можете знайти, і це очевидно, що ми не можемо покласти обговорення ясно, навіть для тих, хто навіть не зареєстрований,ми просимо тільки те, що наші користувачі будуть постійні, а не крок, тому що мета полягає в тому, щоб створити суспільство справжньої при всіх дійсних чисел, а не тільки сотень учасників та кількох активних не знаю, якщо я поясню,якщо ви маєте на увазі правила 50 повідомлень корисних кажу тобі заздалегідь, що ті, хто відвідує форум і бере участь в правильній манері, в обговореннях навіть не будучи професіоналом, досягає їх без проблем, тому що всі повинні вчитися у всіх, і навіть тих, хто не розуміє ви можете викладати щось іншим,а якщо ви маєте на увазі розділ " off limits ви заздалегідь, що в першу чергу в форумі і все безкоштовно,все не так, як вони роблять в інших країнах, які намагаються продавати в лічку те, що ми надаємо за винятком послуг, які будуть затребувані і які не пропонуються з боку співробітників professionalchiptuning і, знову просив і не запропоновані, тому що в будь-якому випадку ми допомагаємо всім, а якщо ви хочете зробити роботу, і це очевидно, що ви платите, якщо ви скаржитеся саме з тим, правила досягнення 50 повідомлень корисних вибачте заздалегідь, якщо я пишу в манері, трохи грубий, але в моєму форумі, я не дозволяю нікому входити без стуку,зробити propi зручні і потім зникають, навіть не представитися або подякувати, отже, у тих, хто добре адаптується в іншому випадку я не можу допомогти вам більше часу,не образи навіть, скільки людина має зробити за день, що навіть не підписують, і я зв'язався з вами цікаво, матеріал, який знаходиться в форумі, так, по-твоєму, я відкрив форум, розміщуючи матеріал тільки для тих, хто шукає в інтернеті щось і знаходиться тут?
ти написав від 2 днів, не знаю, якщо ви читали небагато навколо і побачив ****llo цього форуму допомогти і пояснити різні питання, щоб не говорити банк даних файлів ori on lin, що ще ми повинні розширити parechio надання, звичайно, повторюю безкоштовно (вибачте, якщо це небагато).
ти змушуєш мене зрозуміти, тому що, по-твоєму, форум і орієнтований більше на прибуток?
може бути, по-твоєму, хто це професіонал у промисловості і тому, щоб корабель знайшли і проводити час тут, що присвячує більшу частину розділяючи краще знати тих, хто потребує або з тими, хто не знає, битою і питає інформації повинні також зробити безкоштовний курс, так всі ці діти, озброєні півник від 30€, крім дурня, вже значна частина клієнтів на ринку, роблять це навіть добре, що завдяки нам?
мені шкода, але ви повинні миттєво переглянути те, що ви написали, і подумайте добре, перш ніж писати в майбутньому,гарне продовження.