Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 46

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Можливо, ти не правильно зрозумів механізм в питанні. У recircolazione вихлопних газів, і була винайдена, щоб знизити надлишок кисню для зменшення NOx.....
    Але повністю зруйнувати процес горіння, збільшуючи катастрофічно у fumostita більше залишкових продуктів згоряння, які йдуть в impasticciare турбіни. На euro4 згоряння і зруйнована настільки, що автомобіль fumerebbe, як пором, з-за EGR, потім повинен munirla в DPF, щоб зловити всіх цих парів.... Потім спаліть кидаючи дизельне паливо безпосередньо в каналізацію..... Результат і дизельного палива, що перевищує витрату палива бензинових двигунів. Вітаю

Прибираючи ці технології***** горіння і майже ідеальною, якщо не перестарайтеся з дизель. Або з рослинним маслом, насправді.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    я повністю не згоден...egr reinmette в камеру згоряння вихлопні гази, які зменшують кількість? суміш корисно в кінці згоряння і потужності двигуна, пропонується знизити максимальні температури циклу, знижуючи, таким чином, викиди оксидів азоту (NOx), а не кількість? кисню. Якщо це знизить кількість? кисню те буде, що призведе до збільшення fumosit? а не навпаки.

Якщо ви abbassasse справа? кисню в паритет? кількості? суміш корисно те, що б fumosit
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-08-2013 до 09:00

НОВАЧОК L'avatar di Franky Sbrock
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    10
    Citazione Спочатку Написав mikyrace82 Visualizza Messaggio
    я повністю не згоден...egr reinmette в камеру згоряння вихлопні гази, які зменшують кількість? суміш корисно в кінці згоряння і потужності двигуна, пропонується знизити максимальні температури циклу, знижуючи, таким чином, викиди оксидів азоту (NOx), а не кількість? кисню. Якщо це знизить кількість? кисню те буде, що призведе до збільшення fumosit? а не навпаки.

Якщо ви abbassasse справа? кисню в паритет? кількості? суміш корисно те, що б fumosit?.
    Citazione Спочатку Написав mikyrace82 Visualizza Messaggio

Якщо ви abbassasse справа? кисню в паритет? кількості? суміш корисно те, що б fumosit?.
    Насправді часто й охоче, за винятком egr значно знижує fumosit? вихлопних газів (наприклад, прискорювач parzialittato і не з motere з повним навантаженням, так? у queesta даній ситуації egr закритий).
    Як не quotarti

У будь-якому випадку будьте обережні, коли пишете (я маю на увазі, що мова змінної геометрії) чому? ви ризикуєте, confedere, хто читає.

Я закриваю ot, і я повернуся, on topic.
    Повертаючись до мови біодизеля: c'? хтось знайшов спосіб отримання біодизельного палива без використання метанолу і каустичної соди? Чому? у мене враження, що стає дуже небезпечно з цією методологією, не стільки із-за ризику вибухів і пожеж, а так? метанол ? дуже токсичний (ви ризикуєте cecit?) і каустична сода ? сильно роз'їдає. На закінчення я не думаю, що cos? впевнений виробництва біодизеля традиційним способом.
    Мова рослинного масла, я старався на моїй старій micra 1.5 dci (хороша душа ) подорожувати з сумішами, які йшли на макс 30% масла без виникнути не механічна проблема, а не проблема холодного запуску (температура зовнішнього повітря 0?)
    Я взяв експеримент вперед, фінч? я не кинув автомобіля (аварій не було), з цього приладу близько 20 000 км, як вже? сказав без проблем.
    У будинку ми також focus 1.8 tddi, що було б чудово для подачі масла не змішувати, але у мене perplessit? по справі? по важливості нагар, які утворюються, ризикуючи incrostare поршні, поршневі кільця, клапани, головки і клапанів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Немає підстав сперечатися, тому що обидва твердження вірні. NOx зменшуються через EGR-за двох ефектів: - зниження температури згоряння і зменшення кисню в НАДЛИШКУ. Істинно і обман, щоб назад споживати більше палива, зниження ккд двигуна.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав spiki_x Visualizza Messaggio
    Немає підстав сперечатися, тому що обидва твердження вірні. NOx зменшуються через EGR-за двох ефектів: - зниження температури згоряння і зменшення кисню в НАДЛИШКУ. Істинно і обман, щоб назад споживати більше палива, зниження ккд двигуна.
    Quotone...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Щоб зробити біодизель вам служать наступні інгредієнти:

- Сировину : Жир, жиру і знежирені будь-який тип
    Тут ce багато свободи вибору, просто, що масло чисте, без домішок або aqua
    - Заміна гліцерин: спирт - метанол або етанол
    в теорії можна використовувати також entanolo, що не шкідливо (якщо вживати помірно ), але не можете його виготовити
    більш чистого 96% - через процес дистиляції. Щоб повністю видалити aqua вам знадобиться "settaccio молекулярної", що
    чесно кажучи, я не знаю, як і ви, здається,
    - каталізатор процесу chimicho: NaOH або KOH
    калій і найпотужніші натрію
    - Очищувач і нейтралізатор каталізатор: aqua демінералізованої і кислоти (сірчаною або оцту)

І, звичайно, процес, який був би ствол з опаленням і змішувач, та кришкою, щоб не дати втекти метанол.

Відсутність води і essenzale, тому що заднім числом, в результаті хімічних процесів і мило. Їй правильну дозу каталізатора також, заднім числом продукт після миття стає майонезу!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    Потім додати для титрування комплект для вимірювання рн масла, для визначення кількості? KOH або NaOH

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    30
    Може бути, не було б проблем, турбіна зі змінюваною геометрією, як ті, змонтовані на ранніх моделях 2,2 HDi PSA, де група палітра ? цільний і рухається в осьовому напрямку до турбіни..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    хлопці, у мене питання, неосвічені. ми, якщо ви cimenti використовувати суміш масла і палива для двигунів з народу у фіксованій геометрії, але incosciamente не знає, що в маслі є мікрочастинки води, оскільки це молекули нестисливої горіння, йти довго не псуються смуги? тому я, природно, виникає питання: процес нагрівання масла до 100 на певний час, щоб видалити воду, треба робити завжди, а то ні?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    30
    в ****llo згоряння води, я думаю, що з високим тиском і високою температурою ви disgreghi в 2 атомів водню сильно вибухових речовин і кисню-дуже добре, що йде на горіння, я думаю, ще питання живлення насосів і ignettori в проблемі..

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •