вибачте, але якщо ви incompatibilita' помилка запису виникає cks або від інтерфейсу , півень і орі? ви зможете прочитати ще? я вирішив, що робити cks з winols,
вибачте, але якщо ви incompatibilita' помилка запису виникає cks або від інтерфейсу , півень і орі? ви зможете прочитати ще? я вирішив, що робити cks з winols,
я хочу уточнити, що всі докази, які я зробив вище, зроблені з BDM100 і KTAG, чому? OBD не з'? до нічого не писати з використанням різних інструментів.
додаю оригінальний флеш.
дякуємо тим, хто допоміг і тим, хто выст? зробити це !
я використовував як BDM100 v1251 як KTAG..... завжди той же результат-помилка U0301 incompatibilit? програмне забезпечення.
контрольна той corregono інтерфейси для запису , я дав йому завжди їду неправильні файли .
c'? сказати, що така ж помилка і той приймає його, навіть якщо я кидаю всередині оригінальний флеш!!!!!! і тому ми говоримо-файлу з chk правильно.
Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 11:20
ви абсолютно праві, але в тому e2p і flasch? чи буде в ingippo то
і який улов ? я e2p, і пам'ять мікро я ніколи не зміните....... будь-які зміни, які я зробив, я зробив тільки в flash.... ? це, що я не поясню..
зміна файлу, роблять контрольну суму в winols, як ви описали раніше,
riscrivila в ecu без farlgi контрольної суми інструмент.
Дайте нам знати,
точно те ж саме, що ми думали,....... і ми так само пробували , а ? неможливо..... чому? якщо використання BDM 100 при завантаженні файлу каже: "оптимізація поточних" і ще, не ? виправлення контрольної суми...... і KTAG не каже нічого, але автоматично робить виправлення контрольної суми так само.
Я сумніваюся, що можна писати без інтерфейс BDM виправив контрольну суму.
Спробуйте старий bdm vers. 1255
Це ви говорите ?
я зробив це.... я написав його резервного ОКви можете написати свою резервного копіювання
потім, якщо все в порядку переписати тільки flash орі і подивитися, якщо дає помилку
якщо все в порядку, спробуйте змінити картку в разі, якщо я не знаю, ін'єкцій і введіть його повторно
якщо дає помилку, ви можете спробувати написати інші резервного копіювання і побачити, якщо зникає
я переписав тільки flash ori ................... ПОМИЛКА U0301
я тобі відправив файл орі, якщо ви хочете перевірити, ліжко, бд і bdm
дякую