Але, не бита багато 350cv?знаєте коди точні k04,форсунки,насос? Принаймні, я йду безпечно і не купую речі неправильно,я б дуже допоможе
Але, не бита багато 350cv?знаєте коди точні k04,форсунки,насос? Принаймні, я йду безпечно і не купую речі неправильно,я б дуже допоможе
тоді такі коди:
06F 145 702C і ? на K04
06F 906 036F є форсунки з витратою 1217cc проти 1080cc в 200cv
06F 127 025K ? насос тиск тримає до 110бар, але залежить який у вас, в залежності від року побудови машини може мати 025F або 025H але якщо у вас є 025B, то ви на 90 бар
якщо ви хочете піти далі, ніж вам потрібно змінити насоса, замінивши стовпом у ньому, з одного посилений і замінити клапан в магістралі rail...
з k04 за 330/340 резюме не пі?... щоб йти далі вам потрібно змінити k04 і cmq пп б ви більше 350/360cv з робочим тиском 1.55 бар і пік 1.8, тільки якщо замінити перепускний чому? оригінал має пружини, яка, здається, що ручка tic-tac.
тоді все залежить від того, в якому році ? ваш mac, або краще з коду, наприклад, мотор axx 2005 челябінськ 2006 (гольф gti)
ви можете встановити ecu med 9.1 s3 і ви керування pi? точно.
tts крім кращого всмоктування оригінальний tfsi (насправді змінюється, навіть maf) легка рама з опорою гомілки маточини все, алюмінію і аеродинаміку від страху, крім зміни...
також є датчик map (абсолютного тиску), яка тримає до 2.5 бар тільки що вишикувалися в карту, в іншому випадку тиск турбо конференц залізти обертів...
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 10-07-2013 17:30
Коротше кажучи,ви пу? сказати, що ви освічена двигунів vw-fsi,у мене двигун bwa, встановлений на audi Tt,якщо насос у вас 025f або 025h?
Я тільки відображення в даний момент і водостічна труба
сша ****** з трохи терпіння і фантазії пошук на різних форумах, італійських і зарубіжних, стосуються групи vag....ви знайдете все, що потрібно, від коди до порад.
для мови багато або мало залежить від точки зору ви, якщо хочете, навіть мінімальної надійності? двигун-turbo-це обмін ? межа...якщо ти його проведеш dell надійності? (нуль), ви також отримаєте 370 к. с. з турбо за межами ефективності.
якщо ви хочете зробити такий апгрейд? потрібно зробити електронний, що прекрасно знаєте, що робити і як.
залежить від км, що має насос...
більше 50000 nn йдуть багато...
я почну з монтувати останній раз насос мок? у 025k і спробувати
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 10-07-2013 17:31
Як ти зробив, щоб покласти l ECU Dell s3?
Cio?,я беру ECU повне dell s3,зміна карти, що буде?потім, як беру l іммобілайзера?