Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 26 з 26

Обговорення: проблема sid 803 peuget

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Errecinque зараз не вдома, але я повинен повернутися до вечора...тільки що я можу, я буду розміщувати фотографії, де можна побачити різні посилання. Blackwolf76 що стосується перехідника Bosch пам'ятаю, що використовували в епоху,потім, чесно кажучи, я не роблю цю роботу і не хочу давати неправдиву інформацію. Однак у цей раз, змінивши посилання у мене не було ніяких проблем. Сьогодні ввечері викладу фотографії, сподіваюся, я можу добре бачити посилання. Всім гарної неділі!

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Додаю фотографії того schedino,я не знаю, якщо ви можете зрозуміти дуже, враховуючи, що schedino був зовсім не так, як посилання(не хочу помилитися, але це було однаково marelli, як посилання,завжди з розкосими очима було те, що я не прав, ха-ха) таким чином, мій батько справив.Можливо, це було б більш чистий, як робота отпаять роз'єм і переробити їх з'єднання друкованої плати за допомогою дроту і тримати потім не встановлений план...якщо ви не можете зрозуміти з'єднання деталей з терморегулятори, які ви використовували для читання з дроту припаяні і їх заправишь schedino.Дайте мені знати, як вона йде мені цікаво знати, якщо вам попався один квиток, як мій! ось фотографіїschedino siemens.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    *giuseppe89
    Спасибі, дуже мило....тепер я шукаю, під знесення, для тестування. Я також хотів би зрозуміти, якщо ця зміна йде для всіх siemens з bdm чи це діє тільки для sid 803

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Я думаю, це стосується всіх sid, я прочитала 803 і 803a тоді у мене не було можливості спробувати на інших. Але вже те, що ми, переходів, що ви робите на 803 для читання в bdm повинно бути знято після запису, або ви можете також залишити його підключити? Типу, як опір marelli, який потім слід усунути

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Може, стане в нагоді кому-то...
    66390d1307403053bdm100b.jpg
    66390d1307403053bdm100b 2.jpg
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі cinqueturbo, принаймні, так це набагато більш ясно зрозуміти

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді