Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 78
    garret
    Guest
    точне cawa, є ті, коли їх атаки прибуття в 12,9 максимум 13в, досі жодних проблем ні з mpps, чому? не має стрибків, напруга стабілізується на 12,9 і залишається там, msx 7.0, мені здається, дуже добре, майже-майже я роблю подарунок, c'? дилер з моїх частин, хто їх лікує і в останній раз "близько 3 місяців тому," продавав за 130 євро, 2-я заплатив їм 80, один

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    точне cawa, є ті, коли їх атаки прибуття в 12,9 максимум 13в, досі жодних проблем ні з mpps, чому? не має стрибків, напруга стабілізується на 12,9 і залишається там, msx 7.0, мені здається, дуже добре, майже-майже я роблю подарунок, c'? дилер з моїх частин, хто їх лікує і в останній раз "близько 3 місяців тому," продавав за 130 євро, 2-я заплатив їм 80, один
    Ви точне напруга не піднімається дуже просто підключити зарядний пристрій. I Ctek гарні, але для мене дуже дорогі. Я знайшов зарядний пристрій подібних, які забезпечують 6A 60 євро і 16 євро до 120.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Хтось сказав мені, що єдиним надійним рішенням ? підключити батарею паралельно. Зарядні пристрої для батарей, підключених до електричної мережі, кажуть, що можуть ввести порушення, які можуть створити проблеми в процесі запису. Вам дається?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Я думаю, що 7A достатньо, якщо хтось спробує виміряти поглинання з ключем на марші ми будемо вдячні..
    У будь-якому випадку, по-моєму, не менше 5-го, як зарядний пристрій тампон..

garret
    Guest
    але при підключенні акумулятора паралельно залишайтеся напруги пі? низьких, якщо не помиляюся, ви не можете приїхати на 14в

garret
    Guest
    http://www.ebay.it/itm/ALPHA-elettr-...4847eee&_uhb=1 хлопці, щось подібне може піти?

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    батарея хороша, і добре заряду паралельно досить...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    але при підключенні акумулятора паралельно залишайтеся напруги пі? низьких, якщо не помиляюся, ви не можете приїхати на 14в
    Точно, падінні напруги в момент, коли колеги. Що більше? зарядка йде, зарядка інша....

garret
    Guest
    як струму що толку? в 10а може йти або ? занадто?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    як струму що толку? в 10а може йти або ? занадто?
    Зарядний пристрій/блок живлення ви говорите?

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •