для досвіду можна зробити особливим чином, для того, щоб підняти дизельне паливо,доказів, що я робив, давно привели мене мати 64mmg цикл діагностики
для досвіду можна зробити особливим чином, для того, щоб підняти дизельне паливо,доказів, що я робив, давно привели мене мати 64mmg цикл діагностики
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
ймовірно, вибухнути вона мала на увазі карту, в якій шляхом зміни обмежувачі крутного моменту (і ще щось) збільшується дизельного палива через IQ, але, зберігаючи час вприскування оригінальні (що ? метод, який я намагаюся змусити працювати протягом декількох місяців в даний час), тому, врешті-решт ? сказав, що диму без черги!
у fumosit? курить досить р? стає парафіяльна пу? сказати,насправді, щоб уникнути, що керівництво щодня курите,ви повинні багато працювати на parzializzazione педалі,так що ch? приблизно до 50-60% педалі fumicchia і йде добре, і тоді, якщо ви не хочете більше? sciacci,але їх після і палити, хоча?
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
i 1.3 mjet мають свою межу, отже, марно йти далі, в іншому випадку ви багато курите, а різниця, ніж карта, яка не курить, не більше 2 л. с. так що я не бачу зручності.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я зробив деякі випробування і піднімаючи дизель-й? що в карті. насправді я отримую диму і дуже мало смаженого.
Gi? cos? ви трохи fumosit? але все ж таки прийнятно, і машина не має pi? "діра" присутній на низьких, стає набагато більше? задоволення від водіння.
Як продуктивність velocistiche абсолютних я не фаті впевнені, власник каже, що в радарах максимальна йде, як і раніше, але що вже? перевищила 180 км/год...
Вітаємо Panda, якщо ? правда!
![]()
064684 ?
0648cc?
ви спробуйте?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Перший х мені і уприскування, другий, а мені здається, rail..