вчора я видалив egr одному через розрядний комутатор, він мені каже, що файл ? працює і egr не працює більше.
якщо ви хочете побачити файли додаю орі і mod
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
привіт волхвів я підтверджую, що це рішення не йде взагалі...доведено, це ранок, клапан працює завжди
в парубки не мод працює чи ні?вибачте, але там я зрозумів, дуже..
надішліть мені оригінал, який я посилаю тобі інше рішення, ми перевіряємо, і якщо працює, то ми публікуємо
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Для того, щоб закрити карту ? у будь-якому випадку необхідно, що електродвигун в egr, так і прекрасно працює і підключений до джгуту проводів
зрештою нам вдалося закрити його або немає!!!! я раніше пробував, але з негативними результатами!!!
Закривається закривається
ось файли
заздалегідь спасибі![]()
Я не можу завантажити її