Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 38

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ок!!!
    ми сподіваємося, що сприймається ваші поради,
    що ви думаєте про це?
    я agirei набагато більше? на групу, педаль - обмежувач крутного моменту і лямбда (він вважає, що прибути в 1000punti, ? машина з фіксованою геометрії і... замість цього давайте час вприскування оригінальні. він також розраховує, що в цій конкретній екю на відміну від інших (група FAL, VAG та ін) rail вище 1600bar d? дизель... потім все одно puio спробувати, впевнений, машина буде? краще!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    я agirei набагато більше? на групу, педаль - обмежувач крутного моменту і лямбда (він вважає, що прибути в 1000punti, ? машина з фіксованою геометрії і... замість цього давайте час вприскування оригінальні. він також розраховує, що в цій конкретній екю на відміну від інших (група FAL, VAG та ін) rail вище 1600bar d? дизель... потім все одно puio спробувати, впевнений, машина буде? краще!
    Привіт Сандро...
    Ок, або зрозуміла, що це пу? тягнути набагато більше, але карти все в порядку?
    карту лямбда-той modata правильно? з драйверів не туз...
    і, як я говорив волхвів є багато карт з modare драйвер..
    карту НМ на IQ і 1CB734?
    lim. пара x марсі 1E4BDC гаразд?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Привіт Сандро...
    Ок, або зрозуміла, що це пу? тягнути набагато більше, але карти все в порядку?
    карту лямбда-той modata правильно? з драйверів не туз...
    і, як я говорив волхвів є багато карт з modare драйвер..
    карту НМ на IQ і 1CB734?
    lim. пара x марсі 1E4BDC гаразд?
    Я б сказав, збільшити pi? педаль і знизити трохи rail 6% ? трохи занадто високо... що стосується турбо зробити крок різних

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав carbo92 Visualizza Messaggio
    Я б сказав, збільшити pi? педаль і знизити трохи rail 6% ? трохи занадто високо... що стосується турбо зробити крок різних
    привіт і спасибі карбо..
    X тиск в магістралі rail 6%. рівносильно 870 Бар до 1250 обертів це занадто багато?
    тиск турбо і 2320 -1024 = 1293 тут, я думаю, abbasserei, а я..
    карта педаль на 6-23%, чи зможу я отримати до 30%, як ви думаєте?
    тепер я роблю ці заходи, то місце.. щоб переконати себе в тому, що ви зробили..
    спасибі всім...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ніхто не, що я десь порада чи думка?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    запобігає зміна у відсотках, в будь-якому місці, на педаль наприклад фіксованої мети, скажімо, 400 нм, те ж саме зробіть на обмежувачі крутного моменту. В залізничний на перший тест ви також можете залишити оригінал, то ви можете дати 50punti на останній стовпець (і просто). Turbo залиште те, що ви зробили, так цій карті управляє мало ? у фіксованій геометрії, так ? командував в основному з дизельного палива, що введіть...
    В лямбда-зоні, в якій ви зміните це добре, але якщо ви хочете витягнути ciuco потрібно abbassarle pi?.
    Замість talola перетворення пари/IQ я? живу орі, ми говоримо, що ? необхідно змінити його, якщо перевищує 450, що відповідає 100 мм^3/дизельного палива, і я, здається, вже? занадто багато для 1.6 з турбіною іграшка...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    запобігає зміна у відсотках, в будь-якому місці, на педаль наприклад фіксованої мети, скажімо, 400 нм, те ж саме зробіть на обмежувачі крутного моменту. В залізничний на перший тест ви також можете залишити оригінал, то ви можете дати 50punti на останній стовпець (і просто). Turbo залиште те, що ви зробили, так цій карті управляє мало ? у фіксованій геометрії, так ? командував в основному з дизельного палива, що введіть...
    В лямбда-зоні, в якій ви зміните це добре, але якщо ви хочете витягнути ciuco потрібно abbassarle pi?.
    Замість talola перетворення пари/IQ я? живу орі, ми говоримо, що ? необхідно змінити його, якщо перевищує 450, що відповідає 100 мм^3/дизельного палива, і я, здається, вже? занадто багато для 1.6 з турбіною іграшка...
    Тепер мені все набагато більше? ясно!!
    Спасибі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Привіт всім.
    У мене є 1 проблема з ecu цього типу, я in bad dad ecu і ecu більш 51mm3 (приблизно 288 Нм)не впливає на дизельне паливо, тому машина йде тільки + 110cv відмінність? i 120cv розраховані... я хотів Би запитати, якщо на додаток обмежувач крутного моменту є й інші, які блокують подачу палива,....??? Додаю карту орі і mod в питанні...
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 06-07-2013 до 18:28

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    якщо я можу дати вам пораду, змінити час, є обмежувачі крутного моменту множинних окремих бітів, і, крім того дизель не мені ? вдалося відправити її мені, я пропоную, щоб спотворити час вприскування, якщо ви хочете raccimolare-то ciuco в пі?!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    спотворити час, щиро, а мені подобається.... біти, що ви говорите, які можуть бути розкидані, як я можу їх знайти?? Є damos навколо, які можуть дати 1 руки....??
    Насправді мод, який він на час taroccati і його добре cos?, ? мені пп подобається те, що я зробив, і я хотів би знайти [dérivé] в клубок x вирішити цей блок.... у 2000 році, після 51-х, то вийти pertento можна подумати, + на повороті запобіжного +, що на один біт...

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •