ви точно
))))))))))
Не ? легко знайти його в мережі...я думаю, ви говорите про форумі чи іншої сторони?
якщо вам потрібно якийсь файл або реконструкції надішліть мені якийсь м. і будете бачити? допомогти вам
у готелі я теж, запитайте, може бути, якщо не з'? в базі даних форуму, знаходимо його і вставити, і так і поділяємо.
Що-то не я ? ясно... але при спробі запису карту не ? практика регулювання farsi завжди спочатку резервну копію?? Чому тоді вона повинна служити реконструкція картку або відновлення в інтернеті??
якщо ви зробите читання з послідовного порту ви можете прочитати тільки flash ecu, резервного копіювання, ви можете зробити це в bdm, чому? читайте весь вміст з ecu, а потім ? хороша ідея, зробити резервну копію, перш ніж писати через послідовний порт. Якщо запис піде не так, то при повторному відкритті ecu і він переписує все в bdm. Реконструкція файл, ви назад, тільки якщо ви не зробили резервну копію.
залежить я ніколи не роблю резервну копію, за винятком edc17, що я завжди роблю в boot mode, як і ті, якщо blokki не відновити