з damos басейн.. але sceen їх я роблю з ecm..!!
щось я не зрозумів.. перше фото.. що залишок переривання регенерації я повинен змінити його, як ecusafe?
для окремих біт... якщо ви маєте на увазі ці. вони вже були видалені..!!
okk.jpg
з damos басейн.. але sceen їх я роблю з ecm..!!
щось я не зрозумів.. перше фото.. що залишок переривання регенерації я повинен змінити його, як ecusafe?
для окремих біт... якщо ви маєте на увазі ці. вони вже були видалені..!!
okk.jpg
на питання,
2 ви додаю скріншот, де знаходиться курсор червоний знаходяться лічильники.
лічильники intasamento.jpg
спасибі! я піду за тобою... ваша порада..
той стан фільтру маяк", як ти сказав...
а фотографії, які вас в курсі.. я не можу її бачити.. не прибуття в 80 mess.. якщо з ввічливості.. ви можете опублікувати його без посилання.... жити на форумі..
спасибі за витрачений час..
я не зареєстрований.. але простий хлопець.. з 159, який завжди мав проблеми з dpf... (л авто у майже 150 000 км)
навіть якщо засуджений з ecusafe.. і скидається в нуль засмічення.. відомо.. мінімум вище.. шум змінну... і borbogli на передачу... це не завжди..
це мій друг, я зробив те swich off.. але pultroppo від помилок, перерахованих.. не маючи надто багато часу, щоб присвятити себе.. я сказав, що скачати winols і damos.. мені їх даних він..
потім вам спасибі.. і ще.. час dedicatomi..
я прошу вас люб'язно розміщувати фотографії.. і без посилання... чому я не права..
дякую.. дякую.. дякую..!!!
дивитися *1E415A і наступне, я не можу відправити фоп на інші сайти, хостинг... я вже? раз повідомили про це...
ок..
тоді я відкрив усі адреси.. ось screen shot..
ori.jpg
порівнюючи його, наприклад, 147 без dpf edc16
я бачу ці відмінності...
орі confronto.jpg
щодо скопіювати.. все? часткове? потрібно привести до нуля??
дивіться.. на адресу damos.. мені це..
damos.jpg
а мою карту оригінал, і це...
у той час як карта 147 (або gt) без dpf... але ламба... і це..
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 01-06-2013 08:30
я закликаю тебе читати правила видно, що не дозволяється розміщувати від альтернативних послуг форуму,крім того, якщо ви не можете все ще бачити вкладення і т. д. і є причина, що ти не знаєш, і бачив, що з постановою не знаєш, де він написав, тому не питайте більше до користувачам відправляти вам в лічку речей, і якщо ви використовуєте кнопку " пошук знаходитесь як мінімум в 3 рази, як прикріпити матеріал на форумі,то поки ви я додаю порушення, офіційний,залежно від того, покарання за один тиждень в teza остаточно,в співтовариство не треба тільки просити, але і віддавати або як мінімум дотримуватися правила,спасибі і гарне продовження.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
чесно кажучи цю фразу, я зробив знімок, гнів... і фраза "professorino" чому"
якщо твою мої повідомлення... я не просив нічого нікому, і особливо в лічку.. (вхід в обліковий запис і перевірити... якщо вам потрібно пароль, тебе я приведу), отже, 2 порушення 1 не існує!!
той, що був неправий, так і карти на зовнішній сервер (даю повністю праві... але питання швидко, я порушив правила)
мені не сподобався тон.. і агресію у відношенні мене... от і все... і я відповів...
чесно кажучи.. людина, який зробив мені той swich off... не зареєстрований професії....
повторюю.. я не запитав, файл готовий... але тільки якщо...... дані, які з'являються в діагностиці rischiavo щось... і якщо було рішення...
на ці 2 питання... ніхто не відповів, і тільки були розпливчасті,....
цікаво просто, якщо трапилося з кимось... і він вирішив...
я не прошу готові файли я не запитав, ніхто не defapparmi на машині... я не запитав, ніхто речі pm....
тепер можете мені допомогти... чи ні...
невелике виправлення в попередній пост мій... я відправив 2 карти золота в 159, але порівняння я робив з 147 no fap... так на всякий випадок ... але у випадку, якщо... б ви дати мені руку, задньо в орі 147..
я дивився damos.. я подивився на карти.. я в порівнянні навіть з ecusafe... і я потрапив у ті 2 адреси... damos... повинні бути саме мої проблеми..
тепер прошу вас відповісти, якщо ці 2 адреси... може бути з-за моїх проблем..
останнє зауваження...
я дуже ціную дух форуму... на тому, що хочете допомогти іншим людям.... але якщо ви говорите, що той, хто робить ремесло не повинен розгадати його секрети, як у цій фразі "чи було б краще, ніж той, хто працює і їсть з цього ремесла і інвестує тисяч ? напишіть книгу про те, як зробити diy chiptuning?"
форум не буде метою існування... або менше... не повинні мати доступ люди, як і я... що він робить, щоб заспокоїтися, propia авто.. і некомерційною...
як я бачу.... "гроші" тому велика різниця... отримати і дати!! але не тільки тут... на всіх форумах chiptunnig....
до тебе ця фраза зробила знімок, гнів, думає про мене, як ти відповів, так що слухайте рушник, я говорю в останній раз-просто суперечки, тому що на мій смак знаєш,занадто довго, тема закрита.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]