Мені одного разу і сталося, але мені пощастило, тому що я помітив, як тільки я підключив бд не вийшов вольт. Я вирішив reistallando програмного забезпечення
Мені одного разу і сталося, але мені пощастило, тому що я помітив, як тільки я підключив бд не вийшов вольт. Я вирішив reistallando програмного забезпечення
гарне емпіричне правило говорить, що акумулятор слід підключити блок живлення стабілізований, не мости з батареї і керма приготуйте хороший блок живлення стабілізований і сша, то ви побачите, що у вас не буде проблем напруги.......
Я ніколи не мав проблем з електронне зарядний пристрій, ймовірно, цей автомобіль має проблеми батареї та/або проводки.
хлопці, але атакують блок живлення стабілізований на залучення його на 14 вольт, ви не ризикуєте порушити, десь електроніка автомобіля?
Вентилятори в групи vag починаються, коли саме він блокує запис.....
Так сталося і зі мною, проблема була в інший автомобіль у рух пов'язану з кабелями...я зрозумів, що, вимірюючи напругу акумулятора автомобіля від запису значень sballavano в perecchio, втік від 12.2 до 13.5 rapidissimamente, потім фіксатор я відповідача на те,. Насправді я переписав, не знімаючи нічого, але з іншого машині не горить ? туди, я зробив резервну копію в bdm і спробував ще раз змусити автомобіль горить, а ? заблокована в інший раз.