тільки сумний досвід з ці модулі,якщо ми не говоримо про великих брендів,500/600 євро витрат, однак не оплачені на 100%!!
тільки сумний досвід з ці модулі,якщо ми не говоримо про великих брендів,500/600 євро витрат, однак не оплачені на 100%!!
Навіть з великими брендами? я ніколи не читав коментарі, які були задовільними, sar? чому? зрештою, ніколи не бувають блискучі рішення?
і " ласкаво просимо ваша презентація,спасибі.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-10-2013 до 14:51
Привіт, Хлопці, мене звуть Павло і я з Швейцарії.
У минулому я зробив досвід на Тюнінг, а не тільки ебу, але й механіки. У мене був Fiat Coup? T20 з більш 400cv. Звичайно, я підняв багато задоволення, але і багато грошей. (Я б не став більше)
Я хочу приїхати до нього.
У мене встановлений блок управління додаткової Drakebox 2 на моїй Bravo 1.6 Mjet 120cv. Просто, щоб взяти це curiosity ці блоки управління 100-200€.
Машина відповідає, безумовно, краще (те, що я шукав) хоча коней, які обіцяють не досягає їх. По-моєму, якщо не переборщити з продуктивністю, так званої консервній банці, завдає менше шкоди картування. Чому? в будь-якому тюнінг для збільшення потужності збільшують, однак, тиск турбо, впорскування, etc...
І для кожного автомобіля автовиробники знижують потужність більш ніж на 25%. (Навіть не стільки через надійності, але і для правил, які повинні дотримуватися.
І все, питання ГРОШЕЙ!!!!
Наведу порівняння.
BMW має в торгівлю, 4.4 Л Biturbo 450cv встановлений на різних 550i , 650i,
Ідентичний Двигун з невеликим зміни в блоці управління і вихлопної монтує M5, M6 560cv
Потім ці коробки, які регулюються nn повинні викликати багато неприємностей із двигуном, якщо використовувати з обережністю.
Для роботи дизельного двигуна просто дизель.
Збільшення тиску та шляхи прохідні, якщо ви робите це з допомогою додаткового модуля не добре, якщо ви робите " через карту, то мова змінюється ??
Щоб знати, якщо картку і зроблено добре, треба вивчити і зрозуміти.
Щоб знати, якщо додатковий модуль відстій , просто запитайте воротаря, який ніколи не має водійських прав.
Стереотипи, вони живучі.
Велике спасибі за всі ці думки цікаві.
Інша справа, додаткових модулів ? той факт, що ? фізично видно. Насправді 4 роки тому, що у мене був bmw E60 седан, я перевірив з дзеркала двигун (тоді, можливо, шукали інший, а ? єдина причина, що я знайшла я)