Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 40

Обговорення: info alfa brera 2.4 210cv

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di lucatuning
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав oakley1 Visualizza Messaggio
    Кількість sw мені здається дивним. Завантажити карту на ecm і напишіть, що від. L hw я розумію
    Nn я можу розмістити файл xche'з х роботи.
    Ось дані torretti.
    Дані ecu bosch edc16c39
    Hw0281014459
    Sw1037390927
    Fiat.51820069

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Привіт, я зараз не вдома, де torner? 3 - .. я Тебе прошу завантажити файл з номером sw 1037506095 копію на вашому різним кроком, що знаходитесь в управління двигуном.. так сказати з карти педаль до карти limitatricidel rail... Якщо ви ще не знайшли цей файл повернути тобі місце. Я вирішив, cos?.. Сподіваюся це був d допомогу, дайте мені знати

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    Привіт, я зараз не вдома, де torner? 3 - .. я Тебе прошу завантажити файл з номером sw 1037506095 копію на вашому різним кроком, що знаходитесь в управління двигуном.. так сказати з карти педаль до карти limitatricidel rail... Якщо ви ще не знайшли цей файл повернути тобі місце. Я вирішив, cos?.. Сподіваюся це був d допомогу, дайте мені знати
    Ок, спасибі, просто я бачу, якщо я можу робити те, що
    мені поради .
    X тепер завдяки x l' інтерес.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Que цей файл
    Не ? ще, що оновлення ECU на питання .. В альфа-почали говорити, що c були замінити форсунки і всі 20 впускних і випускних клапанів.... Як тільки ви зміните карту і переписати, проблема, що стогонами і скаржився, що не ви ? pi? - ...вам Не залишається, що спробувати . Привіт

Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    на жаль, в 2.4, що ти, як інші ? р? нато погано...
    практично всі страждають від відхилень і мінімум непостійний гарячий, двигун кульгає... і т. д....

з хорошою налаштування, ви можете успішно видалити 90% проблем, які потерпають від....
    В
    Проблема не виникає гарячий, але бенс? холодна.... Трохи fumosita білий при пуску і мінімальної танцюрист.... Що стосується motorizzazzione 2.4 210cv я радий, й досі ніколи важливі проблеми.....
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 24-05-2013 20:59

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    ? просто... Візьми файл з sw095 фінал..навантаження на ecm... і візьми свій файл ori-так ви де, як правило, помістіть файли mod. Потім, починаючи з карти педалі прокрутити і всі варіації 095 скопіюєте їх на ваш... коли закінчите, збережіть файл і написати .

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    ? просто... Візьми файл з sw095 фінал..навантаження на ecm... і візьми свій файл ori-так ви де, як правило, помістіть файли mod. Потім, починаючи з карти педалі прокрутити і всі варіації 095 скопіюєте їх на ваш... коли закінчите, збережіть файл і написати .
    Гаразд, я спробую . Я сподіваюся, що я помилюся.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Тоді, якщо не можете просто повернення в Сардинії я бачу, мінське

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    Тоді, якщо не можете просто повернення в Сардинії я бачу, мінське
    Okkkk!!!! Величезне спасибі!!!! XD

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    привіт lucatuning ось зміна робити що стосується проблем, відхилень в холод...
    копіювання, а також кроком на карту, що ECM визначає в якості пари при пуску і спробувати, має піти дуже добре cos?, тоді, якщо c'? для ретушування ще дещо-що ви бачите, виходячи з ваших дорожніх випробувань.
    Я дав приростів на основі досвіду, на мій двигун, коли зроблені всі випробування, ви побачите, якщо двигун має деякі коливання в об/temp особливих відхилень cos? ви можете уточнити карту, додавши ще якийсь момент в потрібній кривої.

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    Я готовий файл ce ви мені порадили.
    Просто у мене є час, я спробую!!!
    Будемо сподіватися, що так......
    Вам з цим упоратися? знати, як іде!!!

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми