Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 32

Обговорення: Ford focus 1.6 Tdci no fap

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Msport знаю, де він де-fap-це те, що я запитати я....які програми використовували boooo....nn маючи інтерфейс для того, щоб писати пов'язані, розумієте? вас, уявіть, що я думав, купити в пір'ї v 2, а потім скористатися вашою послугою онлайн - ...і тому, що' у мене інший автомобіль аналогічної defappare.....

Те, що я бачу і mod, а потім зона змінена, так що дивно....добре, відрізняються від тих, що коли-то...
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-05-2013 в 23:24

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ось я тільки що rguardato файл, який ви послали їх і effettiavamente і я, нарешті, saperto добре фамільні очі і побачив, що вони видалений dpf, з bit switch, але не завжди просто так, тому для мене це не повне.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    msport не погано подивитися, якщо відомо, файл-орі ? одно те, що я послав вам, я для defap, тільки, що мій результат, як я говорила раніше ? дуже добре (без шпигун і без recovery

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Привіт msport я ясно деякі моменти.....у мене є mpps v3, що закон зовсім ці ecu....проблема полягає на записи (помилка запитом поза діапазону) навіть у 5 (mpps) здійснює запис....спочатку я прочитав з mpps...я провели no fap з раз і зроблений мод (скажімо, повний)....nn potento виконати запис я повинен був прочитати файл орі з slave і в той же час я послав мій мод + nofap таким чином, що їх я міг зробити "копіювати" і " вставити" мій мод в форматі slave......Вони мені відповідають, що коли-nn працює на цих ебу і що б змінив мій мод-файли (я маю на увазі відображення).....надсилає мені файл mod (зробив з них) у форматі slave і після запису я перечитав файл з mpps.....ось чому два файли, які я відправив nn шифруються....мій мод файл був набагато більш повним, ніж те, що вони зробили і що-то я не розумію їх defap зовсім інше, ніж те, що я зроблено з раз....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Alfiuccio Visualizza Messaggio
    Привіт msport я ясно деякі моменти.....у мене є mpps v3, що закон зовсім ці ecu....проблема полягає на записи (помилка запитом поза діапазону) навіть у 5 (mpps) здійснює запис....спочатку я прочитав з mpps...я провели no fap з раз і зроблений мод (скажімо, повний)....nn potento виконати запис я повинен був прочитати файл орі з slave і в той же час я послав мій мод + nofap таким чином, що їх я міг зробити "копіювати" і " вставити" мій мод в форматі slave......Вони мені відповідають, що коли-nn працює на цих ебу і що б змінив мій мод-файли (я маю на увазі відображення).....надсилає мені файл mod (зробив з них) у форматі slave і після запису я перечитав файл з mpps.....ось чому два файли, які я відправив nn шифруються....мій мод файл був набагато більш повним, ніж те, що вони зробили і що-то я не розумію їх defap зовсім інше, ніж те, що я зроблено з раз....
    ок, ти мене видалив деякі сумніви, але залишається питання,у файлі mod, що ви відправили їм, що вона повинна бути карта+defap де капуста і defap?
    поставив і за умови, що це зроблено з біт я не бачу або, може бути, буде втому і стрибати не знає, illuminatemi вас,в будь-якому випадку, як вже написав вище, будемо завтра, що ми вирішуємо проблеми і уважний до речі оновлення, що за фігня.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Привіт всім....сьогодні був контакт на допомогу, і мені сказали міняти датчик диференціального тиску....думають, що проблема йде їх....дивно, але якщо і відключається, тому що закон наявність датчика? booo
    Я вже пробував (навіть якщо використовується знесення) dpf, але індикатор вимикається nn....звичайно, nn ce дуже довіряти....але в будь-якому випадку, перш ніж купити новий контакт мій друг, який володіє тій же машині.....будемо сподіватися, що так.....ви terro' в курсі.....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Привіт всім....сьогодні був контакт на допомогу, і мені сказали міняти датчик диференціального тиску....думають, що проблема йде їх....дивно, але якщо і відключається, тому що закон наявність датчика? booo
    Я вже пробував (навіть якщо використовується знесення) dpf, але індикатор вимикається nn....звичайно, nn ce дуже довіряти....але в будь-якому випадку, перш ніж купити новий контакт мій друг, який володіє тій же машині.....будемо сподіватися, що так.....ви terro' в курсі.....
    око також проводки
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Я вважаю, що вирішити проблему....сьогодні вранці я повернувся у автомобіль мого друга, і я спробував датчик dfp....видалив помилку і тепер індикатор не горить....у другій половині дня маяк " на кілька км підтвердження....ви terro' в курсі....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Я вважаю, що вирішити проблему....сьогодні вранці я повернувся у автомобіль мого друга, і я спробував датчик dfp....видалив помилку і тепер індикатор не горить....у другій половині дня маяк " на кілька км підтвердження....ви terro' в курсі....
    вас стрільба вуха з самого початку я сказав вам, у вас є probla або на датчик або проводка
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Легендарний я читав, дякую, ваші дані (крім') насправді я взяв датчик dpf використовується в autodemolizione.....nn, я хотів би купити його знову, не будучи впевнений, ви розумієте? встановлюється на машини ж проблема.....тому автоматично я подумав, що тут він....звичайно, nn ce дуже довіряти autodemolizione але що робити.....сьогодні я зробив близько 50 км і ніяких проблем....за винятком того, що після повернення я провів діагностику і знайшов помилку p2584 запитом контрольна лампа несправності модуля управління addetivo палива....але " шпигун навантаження вимкнена....boooo
    Вас знаєте, якщо тільки ви можете виключити egr на цей ебу?
    У будь-якому випадку я дякую всіх, хто співпрацював....дякую

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •