потрібно подивитися, на скільки оборотів робить d?, чому? якщо відбувається 4000rpm не змінюється нічого, а якщо його d? на 1800rpm ви входите в зростання, і ? дуже шкідливо для турбіни...
потрібно подивитися, на скільки оборотів робить d?, чому? якщо відбувається 4000rpm не змінюється нічого, а якщо його d? на 1800rpm ви входите в зростання, і ? дуже шкідливо для турбіни...
Це пік його d? тільки коли мотор ? gi? красива пара, і таким чином, після 2000 об / хв (близько 2500), якщо випади ходу в гору. У звичайній їзді пік ? 1,55 бар біля
тому ми говоримо, що ? менш шкідливий, але я трохи abbasserei карту змінної геометрії, то ви завжди можете спробувати і повернутися до оригінальної версії.
ми бачимо. я роблю цей тест! Але не з'? карту час overboost, як в edc15?
Піки тиску відбуваються, чому? c'? пік дизель, спробуйте зробити журнал...
якщо ви перевіряєте карту я дав дизельного палива pi? слідуючи linearita ecu орі, просто я відкрив всі фільтри дизель, на підставі обмежувачем крутного моменту, і потім пара запитом, і переробив карту педаль по своєму смаку. Тоді причина повинна бути обмежувачем крутного моменту занадто висока в тих кіл?