Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 47

Обговорення: gpunto 1.4 8v gpl

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав baraldino Visualizza Messaggio
    деякі власники цих автомобілів, на ньому-5cv і трохи готовності ще у відповідь
    але хотілося б також споживають менше ви думаєте ? можна?
    але проблема більше ? що, однак, c'? від роботи над ним багато, а час стоїть і один з найбільш проводите з більш претендує
    в числове коней, якщо розглядати як абсолютне значення ? абсолютно марно, це ? максимум, що ви можете? витягнути з цієї пошукової...відповідь стає набагато краще, і ви отримаєте двигун, готовий на 2000 оборотів замість? від 4000 оборотів приблизно.
    витрата палива безпосередньо залежать від запиту водія, якщо ви запитаєте, завжди всі автомобілі consumer? pi? але хода від CUNA витрата палива трохи знижується.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di baraldino
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    в числове коней, якщо розглядати як абсолютне значення ? абсолютно марно, це ? максимум, що ви можете? витягнути з цієї пошукової...відповідь стає набагато краще, і ви отримаєте двигун, готовий на 2000 оборотів замість? від 4000 оборотів приблизно.
    витрата палива безпосередньо залежать від запиту водія, якщо ви запитаєте, завжди всі автомобілі consumer? pi? але хода від CUNA витрата палива трохи знижується.
    що може бути цікаво, у мене є декілька клієнтів, які скаржаться, кажучи, що автомобіль ? мало реактивної
    але-не урод, завжди з ноги на дно
    постараюся в proporglielo
    я також хотів би запитати, хто ? більш досвідчених, тому що я їх рахував ? можна обійти проблематично
    що я бачу часто в майстерні з 1400 8в gpl euro5 punto evo ypsilon і т. д.
    приблизно кожні 30000 км прибувають сигнальна лампа з ie горить тільки газ помилку назва суміші p1172
    це пов'язано з тим, передчасного зносу форсунок gpl, але автомобіль як і раніше працює добре ? блок управління, який має більш вузький діапазон ніж у євро-4 в даний час з автомобілями по гарантії ce, роблять їх замінити, але що потім?
    може бути що-то цікаво, я думаю

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    У 69cv ? 1200.
    ви, звичайно, насправді говорить про те, 1.4 8v, а не 1.2

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ви, що ? правда, для цього, як правило, їх dissuado клієнти, в будь-якому випадку поліпшення економічності, є пу? бути, але тільки якщо веде роботи машини майже виключно на газі (грав раніше)

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    30000 км для форсунок газу занадто багато, редакція, зроблена чистка і заміна при несправності ? планується 15000.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    Я згоден з вами, але на буклети з експлуатації та обслуговування будинку наказує купонів кожні 30000 км, а клієнт не хотів би витрачати

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    З хати мати-це просто вихідний послуга зв'язку, в якій сприяє використання do певного продукту завантажити в балоні, але для них не існує іншої обробки, якщо не заміна rail повний

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Але в середньому, скільки вони тривають?
    Крім бензину я ніколи не чув, що вони підуть, і перевірені, як ці gpl..

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав baraldino Visualizza Messaggio
    З хати мати-це просто вихідний послуга зв'язку, в якій сприяє використання do певного продукту завантажити в балоні, але для них не існує іншої обробки, якщо не заміна rail повний
    оскільки механічно, вони ніколи не мають нічого форсунок, якщо вони не є sfiniti один від зносу або якийсь дефект, вони випускають ці зв'язки в комерційних цілях...? ганьба

Citazione Спочатку Написав MultiBravo Visualizza Messaggio
    Але в середньому, скільки вони тривають?
    Крім бензину я ніколи не чув, що вони підуть, і перевірені, як ці gpl..
    очевидно, benza, чи не виникнуть проблеми, чому? бензин ? в рідкій фазі, а також відіграє корисну роботу, охолодження і мастила шиї/і клапан/і...газ, перебуваючи в газовій фазі, не виконує цю задачу...ось чому? ? життєво важливо дотримуватися всіх обслуговування і контроль звичайних, щоб зрозуміти, в який момент ви ? з зносу.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 10-05-2013 в 21:52

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    Навіть для мене ? чисто комерційний

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми