Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 62

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Було б ідеально мати зображення, яке зробити більше? ясно, поняття пояснюється, щоб виявити навіть кривий питання. Спасибі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Читав тут і мені кіт для голови одна річ, МОД файл, з якого я взяв з кроком ? у моєї ж ебу і того ж двигуна , але 159 .........на який ? був, зняв filtrone анти сміття, може бути ? краще, якщо переписати, поставивши кроком вручну, дотримуючись поради в попередніх іграх серії ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я бачив карту, але ми просто... тим більше, що 30cv приймає їх, якщо усунути з BIC на буклеті написано 150*180... але це ? карту без логіки, скажімо, перемикання педалі і обмежувач крутного моменту (хоча і трохи занадто вбивця по відношенню до маховика), але решта ? без політики, і показує, як ? марно все, що cerciamo навчити... карти лямбда без політики, досягнень, а також, турбо калі duty cycle, а потім збільшується до зірки на карті, покликаний... cio?, ми просто...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Прости ingnoranza , але те, що ви хочете сказати, що власник 159, на яку я копіювання не повинні спати спокійно ?
    Або, що ці кроком на моєму не йдуть добре !
    Отже , ми почнемо з 0 ! Мені кажеш, що унікальні речі, прохідні вони Карту педалі і обмежувач крутного моменту , хоча повинні бути більше? soft вірно ? Виступ +30 л. с. залишав подив навіть мене ? для цього, що вони потрапили на цей форум і я вирішив studiami карти від мого імені, appro, але не піддаючи його до школи , c'? якоюсь формулою, що дає нам зрозуміти, скільки коней ви заробляєте з determitati кроком ?

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав 156crosswagon Visualizza Messaggio
    Прости ingnoranza , але те, що ви хочете сказати, що власник 159, на яку я копіювання не повинні спати спокійно ?
    Або, що ці кроком на моєму не йдуть добре !
    Отже , ми почнемо з 0 ! Мені кажеш, що унікальні речі, прохідні вони Карту педалі і обмежувач крутного моменту , хоча повинні бути більше? soft вірно ? Виступ +30 л. с. залишав подив навіть мене ? для цього, що вони потрапили на цей форум і я вирішив studiami карти від мого імені, appro, але не піддаючи його до школи , c'? якоюсь формулою, що дає нам зрозуміти, скільки коней ви заробляєте з determitati кроком ?
    Я думаю, що самий безпечний і туристичне ролика, все інше і показово
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Immaginavo............ ок , скидання налаштувань комунікаційних пар все, і я йду, принаймні, cos? помилки були з мій кулак, і якщо мені хто-небудь зробити? зрозуміти, де я помиляюся навчання sar? краще !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Після підказки , я зробив наступні мод. починаючи з мапу педаль :
    -ЗБІЛЬШЕННЯ ОБМЕЖУВАЧ КРУТНОГО МОМЕНТУ
    -Збільшення КАРТУ ПЕДАЛЬ
    -Збільшення палива
    -Збільшення обмежувач тиску в рампі
    -Збільшення тиску в рампі
    -Збільшення часу впорскування
    всі з +10% , не я доклав руку до турбо!
    Додаю роботи
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-05-2013 до 16:26

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    вибачте, але якщо ви всі 10%, навіть не втрачати час, дивіться карту, читайте обговорення, які є на вашому двигуні, то давайте подивимося, чим вам допомогти...
    Якщо ви подивіться кріпиться мети дизельного палива, а потім ви ageguano різні фільтри (крутного моменту та рівня витрати палива) так, щоб отримати те, що ви хочете.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Cos? ? зробіть навчання impossibile.......... в цій же темі я дала рекомендації , тепер я повинен почати з іншого , pi? ......."не ви втратите час, якщо я виріс на 10%" що це означає ? Занадто ? Мало? .........Кроком, який я зробив, за моєю логікою, справедливі, але якщо логіка ? що то я піднімаю руки, тільки що ? спробуйте і спробуйте ще раз, поки хтось на цьому форумі не dice......."ти на правильному strada".......

Хтось може мені лінк на обговорення на мій двигун ?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-05-2013 до 16:30

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Citazione Спочатку Написав 156crosswagon Visualizza Messaggio
    Cos? ? зробіть навчання impossibile.......... в цій же темі я дала рекомендації , тепер я повинен почати з іншого , pi? ......."не ви втратите час, якщо я виріс на 10%" що це означає ? Занадто ? Мало? .........Кроком, який я зробив, за моєю логікою, справедливі, але якщо логіка ? що то я піднімаю руки, тільки що ? спробуйте і спробуйте ще раз, поки хтось на цьому форумі не dice......."ти на правильному strada".......

Хтось може мені лінк на обговорення на мій двигун ?
    читайте обговорення на моїй 147, як управління ecu двигуна ? однаково, ви побачите, і я почав, як ти

Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •