привіт zondra ви можете дати мені деякі новини ще навіть на мене, я його купив близько 20 днів тому, але не, і прибув ще ми сподіваємося, що ви прибудете.
але я хотів би запитати на групи audi vw, як він веде себе audi a4, golf, passat і т.д .. якщо ви можете вислати мені номер комірки. так ви chiamo.grazie
привіт у мене є я, і я знаходжу це досить добре
єдина проблема, для мене знайшли і що ilcolore кабелів і різних dalcolore показано на схемах
чому так багато зайвих проводів
хтось перейти коли-небудь зробив рамках експрес?
у мене про, але, як правило, читання з супорта, на guid non c'? навіть не написав, що частина йде на супорт, і в будь-якому випадку я буду розглядати, з одного боку, що від іншого, але, виправляючи км напали на автомобіль у мене завжди однакові ( орі)
як ніколи?
якщо ви не хочете пошкодити вам порада отпаять пам'ять
для розташування ви повинні поважати pin 1 пам'яті за допомогою пін-коду 1 супорт
те, що кліщі, як правило, і " відзначений червоним
те, що пам'ять, як правило, має точка
у посібнику я не бачу neinte, що ви говорите старого lancia y 1996 році, в 2000 році, ви знаєте, як це зробити?
ви можете це зробити за допомогою плоскогубців?
в рамках множинної я можу завантажити зображення
але ви меси, щоб зрозуміти, як і пам'ять?
дивіться, що пояснення, яке я дав тобі повинно бути досить, щоб визначити, як йдуть
але ви dissaldando?
якщо пп ви dissaldando спробуйте дряпати ніжки пам'яті, або відродити ставок з паяльником
я dissalderei на вашому місці
ви, щоб зрозуміти, як ? пам'ять, проте, сьогодні нам це вдалося
ще я ніколи не повинен бути-чому? ну я не знаю, як ви, я боюся пошкодження.
так і зараз, я взяв паяльна станція гарячого повітря і доводиться займатися трохи раніше.
тобі, як dissaldi в momorie?