Насправді з тим ж ціну ви отримаєте 2 120 xD ke, однак, не менш
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
пару тижнів тому мій друг з 120 карті і каталізатор зняв на км і прибув майже машина за 123 карту і defappato...вже з 40 к.с. різниця..
та вже...залежить від того, хто ставить нас в рукахнавіть в "трактор" і видовище, особливо soundo, коли ви розмістите спортивної вихлопної...і на відміну від golf 5 літають...гольф 4 блок управління і глушник, ви знаєте, як машину віддавав на гольф 5 карту і турбіни...зроблені з того ж механічний
Замість того, я вважаю, дуже хороший hyundai coup?, як, між іншим, моя мрія, був би ФОРД MUNSTANG, цього я бачив 2 у продажу CT в 10Keuro, але це було б примхи неможливо manternere....
говорячи про 120d concorde що 163cv можна накачати набагато краще, і краще реагує на зміни,для 120d прибув близько 123d говорить про те, 163cv правильно?
безумовно, ви і я скажу вам, а також тому, що,на практиці багато bmw edc17 (не всі) і ми говоримо про 143cv-177cv і 204cv є проблема, і те, що не тільки карти і перевищує певне порогове значення, і ми говоримо про декілька сертифікати типу на деяких 10cv на інші, навіть до 20cv машина йде на захист, а потім ви повинні шукати обраний коректний до того, recovery, якщо ви не знаєте рішення, що в даний час за те, що я знаю, як в італії, так і за кордоном, використовуючи всі мої знання ніхто і може вирішити, що замість того, персонал може зробити, і тому, як я бачу 123d і дуже м'які на відміну від 163cv, яка перекачується.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
цей хлопець мені говорив, його 123, що тільки prerparatore і вдалося змусити його піти senzza збільшити prssione turbo ке і оригінальні 2-х бар..але я не знаю, якщо і правда з приводу тиску... і все одно c, а інший 120d 177 к.с., що я чув, що є проблеми, всі ці нові bmw на двигун, але ви знаєте, що це таке?